Jag h i n n e r inte med tiden

img_2045
Sladdade in hos Snygg-Tove härom dagen och bytte ut min tandställning.
img_2051
Alltså, hon har stoppat in något som heter Invisalign i munnen på mig.
img_2045
Det är inte den vanliga grå stålrälsen utan plastskenor som jag ska ha i 1.5 år. Man byter ut skenorna med jämna mellanrum. Eller vartefter tänderna flyttar på sig. 
img_2054
Skenorna är gjutna efter min mun och ett dataprogram har räknat ut hur tänderna ska formas och skenorna är sedan gjutna efter det. De ska sitta i 22 timmar om dygnet, helst mer. Tar bara ut dom medan jag äter och borstar tänder. Inga mellanmål längre. Måste dricka mer smoothies. 
img_2075

Igår åt jag lunch med dom här sköna bönorna; Gabriella och Eleonora. Chäääferna på Viking Line. Sjukt trevliga. Dom gillar mina läsare. Well, det är ju det jag alltid har sagt. Ni är överlägsna. Vi ska hitta på lite fler grejer längre fram. 

img_2056
Träffade Wilmer-Malin och hennes dotter Paulina i Bromma Blocks. På en av restaurangerna där jobbar en kille som säljer grekisk honung. 
img_2059
Den är heeelt fantastisk och Malin köpte en liter till mig och henne. My turn next time. 
img_2060

Sprang in på Åhléns och köpte såna här. Måste ta bort mustaschen. Vi har Ellos-inspelning hela helgen och jag måste försöka få ordning på fejset. Jävla Magdalena lurade mig för flera år sedan att ta bort mustaschen med en vanlig ben-epilator. Det gjorde så sa*ans ont att Fiffi gjorde en saltomortal och svimmade av smärtan. Har fortsatt med det då och då men har slarvat senaste halvåret. Tycker bara att det gör ondare och ondare så nu ska jag prova dom här vaxremsorna. Lär ju knappast göra mer ont.

img_2088

Åkte ut till Stockholmsmässan för att vara publik på inspelningen av Talang som visas i vår.

img_2099
Kan inte säga så mycket mer än att mammorna (och en pappa) från Kindahls Dansskola uppträdde. Malin Kindahl har ju ”vuxendans” som tydligen är svinkul … ähum … jag var med en kvart men fick inte ordning på armar och ben så jag hoppade av efter 4-5 lektioner. Hur som, de var med och tävlade. Jag, och resten av publiken, fick vara med om ett otroligt framförande. En supermobbad ung tjej som öppnade munnen och sjöng som en Gud.
img_2093
Juryn blev helt till sig.
img_2090
Alla stod upp och gallskrek. Ena domaren kutade upp på scenen och kramade om henne. Det var verkligen en otrolig upplevelse. Jag brukar inte titta på det programmen men jag måste se det avsnittet och höra henne igen. Hoppas att hennes gamla mobbare sätter i halsen. 
img_8753
Orkade inte laga mat utan jag och talibanen rasslade förbi Max. Satt och pratade med Mirka så jag dubbelkollade inte påsen. Borde ha gjort det eftersom vi upptäckte att de tokglömde talibanens måltid, trots att den stod med på kvittot. Var för trött för att åka tillbaka så hon fick äta upp min mat i stället. 
bild-2016-10-18-kl-20-25-3

Tillbringade resten av kvällen med att skicka vackra bilder på mig själv till en kompis. 

bild-2016-10-18-kl-20-17
bild-2016-10-18-kl-20-18

Idag onsdag. Har s j u k t mycket att packa på kontoret. Igår kom ett ton smide som ska ut till butikerna. På fredag ska jag stå på Nacka Fashion-house….eller vad det heter. De har sin årliga outletutförsäljning av kläder och jag ska stå där och sälja Village Candle-ljus till svinbra priser. Den håller på fredag och lördag men jag kan bara vara med på fredagen.

img_2078

Men, som sagt, först till kontoret och packa ordrar som en babian.

 1. Vad är det för speciellt med den honungen?
  Smskar den verkligen gott?
  Annars när man köper utländsk honung så smakar den ju jätteäckligt tycker jag.
  Jag köper bara svensk lokalt producerad honung. Den är allra bäst.
  Otroligt vad honung är en bra natur produkt.
  Läser man på så förstår man att det är en superprodukt.
  Har läst att dom forskar på att superfärsk honung ska kunna ersätta antibiotika.

 2. Ansiktsvaxet gör SVINONT! Än värre när man har, ehrm, lite slappare hud nu för tiden – satan i perkele säger jag! Dessutom, som grädde på moset får jag plitor/finnar efter några dar…sååå, funder själv på om salongsborttagning av hår är bättre?
  Med vänlig hälsning skäggiga damen

  1. Jag trådade mustaschen, hade massa ljusa fjun, och oj vad jag fick massa finnar och plitor. Såg inte klok ut, såg ut som jag fått munsår.
   Nä tack det gör jag inte nån mer gång! Mina ljusa fjun får sitta där dom sitter;-))

  2. Tråda/epilera endast på ren men inte alldeles nytvättad hud (gör ondare).
   Smörj INTE med något efteråt förr än dagens efter = inga plitor/finnar då det inte trängt ner smörjmedel i vidöppen hårsäck.
   Trådar/epilerar/kör spiralen regelbundet och detta är lösningen för mig…och vid epilering av ben gäller samma sak med tillägget att där är det bra att torrborsta var och varannan dag för att överlista håren som växer ut och gärna vill växa under översta hudlagret annars…jag kör med hästborste från ”Lantmanna” i samma material som säljs dyrt som ”kroppsborste” i andra butiker 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..