Apropå det här med sex

Malin & Malin och jag pratade ju om sex på vår lunchdejt i fredags och jag var tvungen att berätta en sak för dom; Jag har en kompis som har börjat sälja kosttillskott. En bransch som inte varit särskilt intressant för mig eftersom det ska intas tillsammans med träning och helst nyttig mat. Två komponenter som kanske inte är min starkaste gren. Avskyr träning och jag äter gärna lite för mycket av sånt som inte innefattar gröna saker.

 

När man jobbar mycket och har annan skit i skallen är inte sex det första jag tänker på när jag är hemma. Typ det sista. Noll lust. Maken muttrar ibland om ”vad hände med skrivbordssexet och allt det andra roliga förr?” men jag låtsas ha jefligt trånga hörselgångar.

 
….och kompisen berättar vidare om tabletterna. Eftersom hon är smartare än de flesta, och knappast desperat efter att tjäna pengar så var jag inte ett dugg tveksam om seriositeten, hon skulle aldrig sätta sitt namn på en skitprodukt. ”Man blir pilsk också, det kan ju du behöva!”

 
Jag stelnar till. Ähum. Okej, man kanske ska prova sig lite. Det vore ju trots allt bra om man vaknade till liv igen.

 

Hon skulle komma förbi och lämna en burk ett par dagar senare.

img_1786

Dagarna gick och hon kom inte. Jag glömde bort det tills jag rensade brevlådan härom dagen. Där låg dom. I förra veckan började jag. Ska testa dom i en månad. Två om dagen.

img_1785

Sweet Lord, tänk om dom funkar. Då åker jag över med en kasse piller till Wilmer-Malin sen säger vi åt våra män att hålla i hatten, för då blir det åka av!

 

…. och varför jag döljer namnet på produkten? För att jag vill slippa allt tjafs som förekommit på andra bloggar. Ni som vet, ni vet. Jag är bara glad för min kompis skull men eftersom just kosttillskott är toknytt för mig så vill jag se vad som händer i kroppen innan jag låter resten av världen veta. Med lite tur så kanske det även funkar på oss lata jeflar … som inte har för avsikt att börja röra på oss!

 1. Har också beställt och fick mail att dom är på väg hem. Hade dock missat det där med pilsk 😉 Känns som det är dags att skaffa en man hahaha

 2. Nu visar du ju ansiktet på kompisen så det är ingen hjärnforskning som behövs för att lista ut vem du pratar om.
  Hoppas att de funkar!
  Säger du att de gör det köper jag också. 🙂

 3. Inte för att jag vet hur du har sex men ligger still gör iaf inte jag så du lär röra på dig ändå. Och i vilket fall som helst bör iaf hjärtat pumpa lite extra och då får iaf det motion 😉

  1. Well, det gör inget. De värsta anti-nissarna kan ju inte säga så mycket eftersom jag ändå försökt dölja…Men som sagt, hon skulle aldrig göra något oseriöst så det är trist att en del tror att det är humbug.

 4. Det verkar vara ett vanligt problem bland heterosexuella par, att mannen har större sexlust än kvinnan. Låt oss tillverka ett piller för män, som gör att deras sexlust minskar. Det vore bra för heterosexuella mäns parrelationer samt för att råda bot på de samhällsproblem som heterosexuella mäns översexualitet orsakar, världen över. 🙂

  1. BRA SKRIVET!!!!
   Det är ju inte kvinnors låga sexlust som ställer till problem i relationer o samhället. Det är ju mäns överdrivna sexlust som förstör för kvinnor, barn o för hur företag o länder styrs.

    1. Ja skriv även om kvinnans lust och hur det känns när Mannen inte vill ligga. Varför känner man sig så ratad och till slut fixerad vid att få ligga lite?

  2. Och när det är åt andra hållet då??
   Är det inte mer samhällets krav, förväntningar samt inre av de samma som egentligen är det som borde styras upp?

   Fram för mer sex för de som vill och låt resten slippa!

 5. Hej och god morgon
  Gör det enkelt för mig….vet ju att man kan läsa eller kolla upp mer ordentligt. Men jag älskar genvägar 🙂
  Varför står det intas med måltid på tabletterna? Jag suger ju på att äta frukost och mitt minne är bättre på morgonen så jag kommer ihåg att ta dem. Vad händer om man bara tar en kaffe och tabletter? Har plåtmage så jag får sällan eller aldrig ont. Men ör det ngn som vet av er alla kloka bloggläsare???

   1. Jag undrar ungefär samma sak, vilken måltid som är bäst, morgon eller typ kväll? Om man tar dem på morgonen är det då risk att pilskheten sätter in på jobbet? Man har ju lite annat att göra där menar jag… 😉

    1. Om jag inte är helt ute och cyklar så är det nog för att vissa vitaminer och mineraler är fettlösliga och man därmed behöver inta dem med mat så de löser upp sig och gör det de ska.

 6. Har missat debatten hos Magdalena, har inget ont att säga om vitamintillskotten eller vad det nu är.
  Jag har dock behövt medicinera mot vissa brister med receptbelagda vitaminer.
  De läkare jag har varit hos och personalen på Apoketet säger att de receptfria är så svaga att de är verkningslösa.
  Vet inte vad man ska tro?

 7. Aaaooouu najjj! Måtte inte min man läsa detta…suck…orkar inte…suck igen. Jag som beställt 2 burkar….snälla censurera detta 🙂 Jag älskar min man över allt annat…så missförstå inte… ja ja… 😉

 8. Ett litet tips bara 🙂 När du använder andra mediciner så kanske inte rosenrot, ginseng mm inte är att rekommendera. Fråga läkare eller farmaceut. Ssri och sådana upppiggande örter är tex sånt som inte brukar rekommenderas. Trist men sant.

  1. Bra att du upplyser om det. Kan lägga till att om man är allergisk mot gräs och pollen så kan naturtillskott vara livsfarligt. Kolla alltid med läkare först. Bara för att det är naturligt så betyder det inte att det är ofarligt. Jag måste tokhålla mig ifrån allt som har med örter att göra tyvärr, jag lärde mig den hårda vägen. Strök nästan med när jag behandlade min förkylning med echinea guard. Blodtrycket sjönk som en sten och jag tappade medvetandet i nästan ett dygn. Jag bodde själv så hade jag inte vaknat upp hade det dröjt innan någon hittat mig. Lyckades få skjuts till läkaren och mätte blodtryck och tog mängder med blodprover. Akut allergichock.

  1. Ja, rosenroten är fantastiskt när man inte äter annan medicin. Jag åt Rosenrot för 10 år sen när jag var medicinfri och tog en i samband med lunch och slapp då det där komat som infaller efter lunchen. Så är lite avundsjuk att jag ej kan nu.

 9. Har tagit dem i en vecka nu och pils ? det vet i faen 😉 (kanske beror på skiljsmässan men men – haha) Jag är iaf märkbart piggare ! Somnar inte i soffan kl 19 som tidigare utan nu är jag pigg när jag lägger mig 21.30. En helt ny upplevelse måste jag erkänna. Fortsätter lite till och ser om det håller i sig

 10. Skulle man kunna få se ett piller, är nyfiken hur stora de är? Fixar inte att svälja gigantiska kapslar om det nu är det…?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..