Mitt fina träd

Reklam för mina egna grejer

När jag var i Indien på inköpsresa för några år sedan hittade jag ett superfint träd. Vi hade tidigare köpt det av en leverantör i Sverige men denne lade ner och gick under jorden. Trädet sålde utav helvitti och jag var var superledsna över att inte kunna köpa in fler.

img_1902

Blev därför överlycklig när jag knallade in på en av alla de fabriker jag besökte och det råkade vara just precis den fabrik som tillverkar det. Vi har köpt in och sålt shitloads av det men det senaste året har vi inte haft det i lager. Till butikernas förtret.

 

I fredags fick vi in en halv container. I butik ligger dom på 1195 kr men jag tar mig friheten att sälja dom för 795 till er. Egentligen skulle jag göra reklam för det här i slutet av november eftersom butikerna har företräde men när jag i förbifarten skrev om det härom dagen fick jag många mail där flera ville veta hur de kunde köpa det. Därav detta inlägg.

 

Trädet är i svart metall. Man kan ha det både ute och inne. Har en kompis som har satt det på väggen i vardagsrummet med distanser, alltså ett par centimeter ut från väggen och gömt en tråd med belysning bakom. Sjukt snygg effekt. 

ektra%cc%88d

Jag har min på fasaden hemma. Eller ja, hade för jag gav bort det.

img_1893
I fredags hämtade jag hem ett nytt. Det ligger i ett platt paket och man får böja till grenarna som man själv vill ha dom. Sugen? HÄR hittar du det.

 

Slut på reklam.

LOADING..