Det där med att inte ha några planer på en lördag

img_2002

Well, det blev inget IKEA igår. Fick ett sms från Wilmer-Malin på morgonen. Hon hade haft inbrott. Bortsett från växelkassan så hade de även stulit alla nycklar som fanns på caféet. Det kan ju inte vara några högre studieskulder på dessa tjuvar för hur kan de tro att hon i n t e skulle byta lås?

img_1933
Jag bestämde mig för att åka in och äta lunch där. Utanför satt Malins dotter med sambo. 
img_1951

I köket stod Malin och resten av personalen och jobbade för fullt. 

img_1953

Jag stod och dreglade över allt hembakat men sansade mig och beställde en svingod chèvre- och rödbetssallad. 

img_1935

En minivariant av originalet plus att jag alltid får avokado på min. Älskar avokado. Paulina och sambon kom in, med Malins barnbarn; Milou.

img_1937
Hon är född i vecka 28 och är drygt ett år nu. Dessutom föddes hon med Downs syndrom, som inte är ett problem utan snarare det hjärtfel som hon också hade. De bodde i nästan 10 månader på sjukhus och då menar jag b o d d e. Nu har dom flyttat hit till Bromma och trivs kalasbra. Milou måste ha syrgas så varje gång hon är på Wilmer blåser personalen ut alla ljus. Inte så bra kombo. 
img_1942

Världens gladaste unge!

 

Jag åkte hem och hämtade Nisse och for vidare ut till Jack-Jane. Hon har jobbat som ett svin hela sommaren och vi har inte fått till en enda av våra planerade dejter, bara haft telefonkontakt. (Jane har agenturen för bl a Ilse Jacobsen och MosMosh-jeans.)

img_1977
Jane har en Jack Russel som heter Ragnar. Nisse älskar honom. Jane var hundvakt åt exmakens lilla Russel-valp, Siggy. En liten ettrig sak.
img_1961
img_1983
Jag blev kvar i flera timmar eftersom vi hade en hel del att ta igen men sen var jag tvungen att åka hem till familjen.
img_1998

Sladdade förbi dyr-iCA och vem kom uttrippande om inte Stockholms snyggaste tandläkare, Snygg-Tove. Hon bor en spottloska från mig så det var egentligen inte så konstigt att stöta på henne där. 

img_1993
Jag hade lite svårt att slita blicken från hennes fötter. H e r r e g u d vilka snygga Acne-boots hon hade. Just gröna stövlar/boots är svåra att få tag i, i alla fall snygga, så jag blev toksåld. 
1e3163-u79-06199543

Gick genast hem och googlade. Och konstaterade att jag nog måste börja jobba som tandläkare och inte som en simpel bloggare för .. host host, det var lite dyra. Jag får önska mig såna av tomten.

 

Idag är det söndag. Vilodag för många. Själv ska jag tillbringa att par timmar på jobbet. Vi har så mycket ordrar just nu och måste förbereda för shitloads med varor som kommer från diverse fabriker och leverantörer under veckan. Hösten är vår absoluta högtid.

 

Men allra först ska jag dammsuga, tvätta, skrubba rent takduschen och byta lakan.

LOADING..