Mina lediga fredagar

img_1789

Very happy över att det var fredag åkte jag till kontoret igår. Jobbade i några timmar sen åkte jag in till stan för en långlunch med två av mina närmaste kompisar; Malin & Malin. 

img_1790

”Alltså, MÅSTE ni så muppiga ut så fort jag ska ta en bild på er?!”

img_1791

Well, inte blev det så mycket bättre när de ansträngde sig direkt. 

img_1798

Vi har så sjukt jefla roligt när vi träffas. Igår var samtalsämnet ”hur ofta har folk sex med sina partners”. Kan ju säga att jag och Wilmer-Malin …. ähum … har torkat ihop lite. LidbyLiving-Malin har egentligen inte tid med sex. Hon och maken Johan har köpt en ny lägenhet som de flyttar in i om några månader. Problemet är bara att de inte har sålt den de bor i idag. Igår kom den ut på marknaden. Kolla HÄR om ni har en påse pengar och vill bo mitt i Stockholm City!

img_1802

Ett par timmar senare gick vi över till hennes kontor, som hon delar med maken. Johan är en av Sveriges största vinhandlare och är jämt ute och reser. Många vingårdar att besöka … oj så tråkigt.

 

Malin säljer ju helt fantastiska kuddar, väskor (svinsnygga) och mattor. Det var just mattorna vi var intresserade av. Wilmer-Malin har sett min supersnygga jag har hemma och ville ha en likadan. img_1807Det slutade med att hon köpte två stycken. Jag har den svart/vita och har lagt undan två till; en vit och en rosa. Måste bara få badrummet klart och huset tokstädat efter allt damm.

img_1808

När vi skulle gå fick jag med mig två vinflaskor. Ett nytt alkoholfritt vin som ska vara supergott. Det ska bli intressant att prova.

img_1877

Jag körde Malin tillbaka till Wilmer sen åkte jag bort till Mateus på Östermalm.

img_1878
De har sin superutförsäljning nu i slutet av månaden men jag pallar inte att trängas med elvatusen andra, så jag passade på att handla lite nu i stället eftersom jag behöver komplettera. Medan Linda pratade med kunder gick jag ut i showroomet och började plocka. 
img_1885
Från att ha varit helt anal med att man m å s t e ha vita tallrikar har jag gått bananas. Jag har Mateus alla mönster och drar mig inte för att blanda färger när jag har middagar. 
img_1886

När deras ”Bubble”-serie kom var jag tveksam. Tyckte att den var skitful. Idag är det dom jag använder mest. 

img_1887
img_1884
img_1888

Det blev lite gott och blandat som fick följa med hem.

img_1862

Men, innan jag åkte hem svishade jag förbi gänget på Panasonic strax utanför stan.

img_1874
Jenny har bett mig att testa deras senaste utgåva av fruktpress och Kamera-Niklas och Snygg-Jonas var ju givetvis tvungna att hjälpa till att bära!
img_1871

Niklas till vänster och Jonas till höger. Jonas är för övrigt gift med en av mina läsare och helt värdelös på att köpa blommor till henne. Väry internt skämt. Jag packade in juicepressarna och åkte till kontoret för att hämta Nisse. 

img_1893

Där hade precis våra superpopulära ekträd kommit från Indien. De har varit slut länge och butikerna är helt galna efter det. Jag har gett bort mitt som jag hade hemma så jag snodde med mig ett och drog hem. 

img_1896
Svabbade golvet i nya badrummet … som inte är klart ännu. Helvitti vilken tid det tar. Det plingade till i telefonen och jag fick meddelande från inspelningsteamet på Splay.tv att vår senaste Ellos-avsnitt nu ligger ute. 
img_1903

HÄR kan ni se det. Kommer a l d r i g att vänja mig. Igår såg vi dessutom avsnittet på tv:n och det gör ju inte saken bättre att det är en sån där tv där man ser varenda pormask.

 

Idag lördag. Jag har INGENTING planerat. Sjukt ovanligt. Ska åka till IKEA en sväng, städa och försöka få lite ordning i kaoset. Den här badrumsrenoveringen infekterar hela jefla huset; damm och prylar överallt.

 

Vad ska ni göra idag?

 

PS, Fnulan har skrivit en riktigt bra debattartikel som också finns att läsa på hennes blogg. HÄR!

 1. Köra son till kalas, hälsa på min pappa, tanka bilen, handla och sen inte göra ett jota mer! Ja, jag får väl laga mat också men det räknas inte eftersom det troligtvis bara är jag som äter middag idag då sonen matats på kalaset och maken lever i grönkläder hela helgen.

 2. Oh my god vilket vackert träd…..vill ha, när kommer det ut i shopen???? Hoppas att det inte är lika svinigt dyrt som det är fantastiskt. Men hur fraktas det? Bor ju långt upp i tjottahejti eller nja bara i Umeå. Wow så fint jag som älskar träd.

 3. På tal om vardagsmotion , jag åker aldrig hiss bästa motionen man kan få mitt i vardagen är att springa i trappor. Tycker jag ser dig ofta i hissen

    1. Det där med att springa i trappor.. Exet och jag skulle titta på en lögenhet här. Nybyggd, med fantastisk utsikt, jacuzzi och 3 sovrum och med ett sjukt lågt pris, strax under 2000kr i månaden (vilket är ungefär hälften av vad en lägenhet i den storleken brukar kosta här). Vi kommer fram och inser att den ligger på 10:e våningen, utan hiss! Hade vi hyrt den hade jag varit i toppform snabbt som f-n. Ägaren tänkte alltså hyra ut den tills hissen installerades 6 månader senare..
     Jag tar alltid trapporna, men det där var liiite överdrivet hehe…
     Vi hyrde en på 4:e våni gen utan hiss istället, oh my gadd vilken träningsvärk jag hade efter flytten.

 4. Städa lite, tvätta lite, köra flera mil för att rida hispig häst o tänkte ta med mig femtonåringen så får han gå med dvärg i koppel (övergödd shettis) bredvid…o jag orkar sällan vänta på någon hiss om det inte är många våningar vilket det sällan är i norra delen av landet 😉

 5. Mona i all välmening. Skippa det där med Ellos och inspelning. Inspelningarna suger verkligen och skämskudden är framme. Så jäkla dåligt och pinsamt. Responsen du fått av dina läsare måste väl ändå säga dig allt. 14 kommentarer i förra veckan, och 3 nu (och då var de flesta av kommentarerna inte ens om inspelningen). Räknar inte med att denna kommentar kommer synas, då du är dålig på att ta kritik (även konstruktiv sådan). Ha det bra. Kram

  1. Vet du vad ”Ingela”, jag har en regel här inne: jag godkänner alla kommentarer med två undantag: personliga påhopp och kommentarer från rövarslen som inte vågar stå för vad de tycker. Som du. Som har en hittepå-mejl. Jag låter dig läsa det här så att du nästa gång kanske kliver ur garderoben och törs stå för din åsikt. Under tiden hoppas att jag att du får mycket kärlek från närstående, du tycks behöva det. Jag HATAR fega jävlar. Hade du frontat med ditt riktiga namn så hade jag inte haft några synpunkter. Inte mer än att smaken är som baken. Jag gör saker jag tycker är kul och som jag tror gagnar mig i framtiden, vilket det här redan visat att det har gjort. Så, oavsett vad du tycker om prestationen så bryr jag mig inte. Vet du varför? För att så jävla dåligt är det inte. Häpp!

 6. Du glömde reklammarkera inlägget. Som du ofta ”råkar” göra när du gör reklam för Malins café och alla andra kompisarns levebröd.

 7. Sorry Mona men kan bara hålla med Ingela. Inspelningen var verkligen inte bra. Sorry men vill verkligen inte ljuga. Tror inte att detta gagnar ditt varumärke. Ha det bäst. Kram kram

  1. Det tråkiga med inspelningarna är att varje program tar 1-1,5 att spela in sen klipps det ned till 12 minuter. Min stora skräck har varit att det ska bli flamsigt.

   …och det är väl så mycket jag kan säga utan att säga så mycket.

   1. Mona, du och jag är ungefär samma årgång. Är också Gbp opererad. Förstår dilemmat med nedklippning. Men ändå Mona. Resultatet blev/är inte bra. Vill dig bara väl. Allt bäst till dig. Kram

  1. De finns inte upplagda. Dom är 320×230 och kostar 6500. Just nu finns bara blå/vita i lager men efter den 30/10 har hon svart/vita. Är du intresserad så hojta till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..