När man vill hjälpa någon på traven

Scrolla inte bort det här. Det pågår en stor omröstning om ett matbloggspris just nu. Igår delade jag min favorit på Facebook men fick skäll av talibanen. Hon har fått för sig att hon numer är vegeterian. Om än en ännu ej fullvärdig medlem.

mavbild-2016-10-13-kl-09-00-11

Hon tyckte att jag borde se till att den här killen vinner och undrar om ni vill hjälpa till med det. 

ska%cc%88rmavbild-2016-10-13-kl-08-45-31

Han driver en blogg som heter Jävligt Gott och som tydligen är grymt populär. Vegetarisk mat är ju inte min starkaste gren direkt, vilken ni gamla läsare är väl medvetna om …. även om jag måste erkänna att Linas Matkasse har fått mig att gilla lite sånt. Bland annat så har dom en grym vegetarisk lasagne som jag först ville ha betalt för att smaka på men sweet Lord så god den är.

 

Hur som. Jag har lovat talibanen att fråga er om ni kan rösta på den här killen. Det är dessutom enkelt: man klickar bara på bilden nedan och trycker på Gilla-knappen.

http://www.javligtgott.se/—–Notera att kommentarer ej räknas som röster. Du måste trycka på ”Like” eller ”Gilla” på denna bild för att den skall räknas som en röst.

Geplaatst door Matbloggspriset op dinsdag 4 oktober 2016

  1. Klart man hjälper talibanen att rösta =) Vad befriande det är att läsa en blogg som INTE gör reklam för dom där Better you kapslarna. Det tackar jag för! <3

    1. Well, jag har också fått dom av Magdalena men jag vill gärna prova dem först i en månad innan jag uttalar mig. Är de skit så är de skit är de bra så är de bra. Gör dock aldrig reklam för något som jag inte själv har testat först och som jag tycker är bra. Skulle aldrig falla mig in eftersom hela min trovärdighet faller då.

    2. Jag kanske ska tillägga att Magdalena aldrig skulle sätta sitt namn på skitgrejer. Måste nog skriva det eftersom jag låter tvär ovan här och det är jag inte!

  2. Jag röstar aldrig bara för att någon ber mig om det, tycker det blir väldigt fel. Kul för motståndarna som inte promotas i en stor blogg men kanske är populärare i verkligheten. Kul för vinnaren som vinner för att någon bett andra rösta, inte för att man är bäst.

    1. Har ingen aning om hennes recept men jag trodde hon var mer åt bakakaka-hållet. Var inte hon med i nåt bakprogram? Jag har över huvud taget dålig koll, det är talibanen som är helt besatt av matlagning och har järnkoll. Därav den här Jävligtgott-bloggen. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..