Well, det tar sig

Yttepyttelite reklam

img_1582

My Gadd, för ett år sedan fick vi en läcka i vårt ena badrum. Det badrum vi använder varje dag. Efter några månaders utredning fick vi klartecken från försäkringsbolaget att ta in ett företag för att bygga ett nytt. Helvitti vilken tid det har tagit. De har hållit på hela sommaren men igår blev äntligen plattsättaren klar. Nu ska väggar och golv skuras, taket målas, sen ska rörmokaren hit och koppla in allt och sen, SEN ska jag flytta in här. Ska sova på det nya uppvärmda golvet. 

img_1580
img_1579
Det är bara ett litet problem. Jag har införskaffat supersnygga kommoder från Golvpoolen. På dessa vill jag ha granitskivor men dom hade inte det mått jag behöver.
img_1594
Sladdade därför ut till IKEA med Wilmer-Malin igår. Hade fått måtten av rörmokaren men väl framme undrade dom på IKEA om vi hade rökt hasch, eller nåt, för måtten var helt galna. Det var bara att vända och åka hem igen. Måste tillbaka så fort jag har fått tag i rörisen. Problemet är att det är väntetid på granitskivor. I värsta fall kommer vi under några veckor bara kunna duscha och inte använda handfaten.

 

Herregud vilka världsliga problem jag har. Under tiden utplånas halva Syrien. För att inte tala om alla barn och vuxna som just nu dör i kolera på Haiti.

 

Ibland får man fan skämmas.

 1. Allvarligt, hur kan det ta sådan tid?? Vi fick vårt radhus totalrenoverat på tre månader INKL badrum sicket tålamod du har!

 2. Jo du, världen brinner runtomkring oss. Och vi har problem med vilken middagsmat vi ska ställa på bordet, vilka kläder som vi passar bäst i, och vilken inredning vi ska ha, osv….

  1. Usch, jag vet. Och det spelar fan ingen roll hur mycket pengar man skänker, det känns lika maktlöst ändå. Det här med Syrien har jag för övrigt svårt att första, v a r f ö r kan folk inte vara mer ”buddister”: fredliga och vänliga. Herregud, ska det vara så jävla svårt att bara vara en bra människa. Naturkatastrofer är ju lite svårare att göra något åt, där är det pengar och åter pengar som underlättar och kan hjälpa. Önskar att alla västerländska länder kunde gå in i krisdrabbade områden och göra en stor megainstas. Alltså, med alla resurser se till att hjälpa så att det blir bra.

   1. Ja, Syrien kommer aldrig bli fredligt!! Det är så jävla skrämmande dessutom att vi i Sverige har emot att det kommer flyktingar hit. Och att SD ÄR ETT AV SVERIGES STÖRSTA PARTI!! Vad har hänt liksom….fyfan!!!!

    1. Kan bara hålla med Nina. Har börjat höra och se fraserna ”Bevara den vita rasen ren” och ”Död åt bögjävlarna” igen. Trodde inte jag skulle uppleva det en gång till.
     Växte upp på en liten ort där nynazismen fick ett starkt fäste på 90-talet. Det märktes i högstadiet. Fy fan.
     När sedan folk man känner börjar prata SD och att rösta på dem när man själv är hbtq person och VET vilka vidrigheter SD försöker få igenom när det gäller oss…folk har verkligen inte alla hästar i stallet. Kan förstå att en del känner att Syrien är långt bort, även om jag inte gör det men varenda människa har väl idag minst en nära anhörig/vän som är hbtq?

 3. Vi köpte granitskiva via Diapol. Kan jag rekommendera! De kommer och mäter och levererar. Fanns lite roligare alternativ än IKEA tyckte vi.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..