Bästa ljuskampanjen!

Skitmycket reklam för mina egna grejer

11oz_afs

Ni vet ju att jag är en sucker för Village Candle och jag är SÅ glad över att ni fattat att dom är MYCKET bättre än Yankee Candle. Och för er som är nya här: nä, Village Candle är inga kopior. Båda företagen finns i samma delstat i USA och burkarna är från början syltburkar. Skillnaden mellan VC och YC är att VC har två vekar, vilket gör att ljuset  brinner ned jämnare plus att de inte sotar, vilket YC gör. VC är dessutom billigare. Har man väl börjat med Village Candle så går man aldrig tillbaka till Yankee Candle.

 

Nu drar jag igång höstens jättekampanj på dessa ljus. 20% rabatt. Vid ett ordervärde på 500 kr (exkl frakt) skickar vi med 3 votiveljus (som vi väljer). Det kommer vara en veckas leveranstid pga den höga orderingången.

 

Det är ett begränsat lager så det här med att tänka lite först; skit i det, beställ HÄR!  OBS! Du måste ange MONA som rabattkod. 

  1. Jag vet att några ”batchar” har varit så. Är lågan f ö r låg ska du reklamera. Dock har nästan inga av deras ljus sådana där höga fladdrande lågor som de flesta andra. Jag älskar dom.

 1. Hej på dig!
  Jag älskar ju yc så frågan är om jag ska testa dessa istället. Jag har inga problem med att dem sotar men kanske mer tur än skicklighet 😉
  Men orkar ju inte välja, det finns ju alldeles för många olika, så tänkte du kan hjälpa mig på traven. Vet att smaken är som baken men törs nog lita på dig. Jag gillar inte för söta dofter, ej heller blomdoftande utan mer fräscha, citrus, kardemumma och apelsin mfl. Då är min frågar nu om du kan rekommendera ett par olika så ska jag ge dem en chans.
  Mvh Ulrika

  1. Prova Canyon Sunset (många killar gillar den också) och Egyptian Sandalwood (även den går hem hos män). Sen får du slå mig om du inte gillar dom, haha!J

 2. I går satt jag hemma och jobbade och insåg att mina ljus snart är slut. Sladdade in på din sida för att beställa fler men blev störd och glömde sen av det. Så sur jag hade blivit om jag hade beställt då i stället för nu med lite rabatt 🙂 Tack för den!

 3. Asså ursäkta mig om jag är lite undrande nu ang en sak.,,
  Hur i hlv kan du leverera en tjänst med blommor och varför får jag mail från dig om det? Du har ju inte direkt trovärdighet bakom det menar jag, kan du ens hålla liv i en kaktus?! ” inte otrevlig ton bara väldigt undrande”

  1. Hahaha, sorry, men lånar bara ut mitt ansikte och namn. Det handlar om psykologi. Maken är superintresserad och läser in sig på varenda växt men rådgivare sa att det inte funkar om han är ansiktet utåt. Jag får däremot packa…det är min del i det hela.

 4. Hmm,, kanske en konstig fråga… Jag är medlem på en klädsajt som ag för mitt liv inte kommer ihåg namnet på. Jag får dock upp en svag minnesbild om att det var någon affär i Bromma Blocks som hette så och jag vet att du skrivit om affären i bloggen. Nu säljer sajten klassiska kläder, byxor, klänningar och blusar m.m. i egen design utan mellanhänder… Aaaaah river mig i huvudet då jag blev sugen på en ny pennkjol och jag tänkte de kanske hade en….

  1. Va, vad kan det vara för några? Det där med egen design utan mellanhänder ställer till det i skallen på mig. Kan för mitt liv inte komma på vilka det skulle kunna vara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..