Alltså, det här med fylla på finlandsfärjor

När jag stod vid infodisken på färjan i går, i väntan på att få köpa en åksjuketablett, kunde man se in till ett kontor bakom disken.

img_1415

Jag bara undrar: TYCKER MAN INTE ATT NÅGOT SAKNAS NÄR MAN KLIVER I LAND?

 

Just wonder.

 

 1. Hahaha, då kan jag berätta om en konstig händelse, jag och min familj åkte på kryssning med Birka cruises, 2 dygn! i två lyxhytter, god mat, underhållning, bad och ”låtsas-sol, vi ville muntra upp äldste sonen som varit med om en svår crossolycka, tagit sig ur rullstolen för att nu gå med kryckor. Sönerna skulle bo i ena hytten och jag med make i andra. Andra natten medelade han att han skulle kolla på nån underhållning och kanske blir sen till hytte. Fine, yngsta sonen sov med oss och efter frukost, etc. det började bli dags för avstigning, jag bankar på äldsta sonens hyttdörr: ”vad gör du? Vi måste gå av snart” ”-Jag har inga kryckor, jag vet inte vart dom är”.
  ”What? Hurfan kom du till hytten i natt då?
  -”En vakt körde mig i rullstol”.
  ”Då får jag skynda mig till informationsdisken och efterlysa dom1

  Sagt och gjort, gör detta och bäst som jag står där så kommer ett gäng tjejer, med sonens kryckor, hahaha.
  de hade haft efterfest i en tjejhytt på natten och gömt! hans kryckor, jaja, allt slutade bra i alla fall och han var nog nöjd med att lyckas vara ”tjejtjusare fast han inte kunde gå ordentligt, jag var mindre glad kan man säga.
  Så visst kan kryckor ”försvinna” och sedermera ses inne, bakom infodisken, ”Från en som vet”.

 2. Vi har också en krycka stående på jobbet bland kvarglömt. (Jobbar i Ica-butik)
  Undrar var gång jag ser den, fick människan nåt ”halleluja-moment” mitt i handlingen i butiken??
  SÅ jävla roligt är det väl ändå inte att veckohandla??

 3. Det allra konstigaste jag varit med om när det gäller kvarglömda saker är när jag jobbade på en bensinstation och en kund glömde sina bilnycklar på disken. Jag brydde mej inte så jättemycket utan tänkte att kunden såklart skulle komma in efter ett par sekunder ,men människan kom aldrig tillbaka efter sina nycklar??? Gick han/hon hem eller??? vem har extranycklarna på sej?? Ett mysterium…

 4. Hej Mona, jag har för länge sedan fått ett mail av dig angående min beställning av petrolblå poncho och bajsspray. Jag har svarat på det flera gånger men inte fått något svar någon av gångerna. Har ni fått mina mail?

   1. Jag har skickat mail med ordernr, hör gärna av dig om du inte fått det imorrn.
    Ingen stress ta det lugnt, jag är ju norrlänning så stressar inte upp mig i onödan:)

 5. Halloj Mona,
  Tack för en så jäkla härlig resa!!!! Jag längtar ALLTID hem till familjen – men nu tyckte jag INTE att det var dags att åka hem
  Vilket gäng asså så glad Christina fick med mig!!

 6. Snälla gulliga Mona!
  Har letat efter cream byxorna du har. Men hittar flera Jillian byxor.
  Vill inte att det blir fel. Just dom du har på dig ser så himla sköna ut.
  Vart hittar jag dom?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..