Filler-Jenny och det här med Botox

Reklam

 

Det här med fillers och Botox kan verkligen få folk att gå igång. Ujuj så många delade meningar. Själv har jag aldrig stuckit under stol med att jag är för allt som gör mig glad. Jag blir glad av att se mig i spegeln och konstatera att min JÄTTErynka mellan ögonbrynen och mina SKITsura mungipor inte finns.

img_1153

… för det var anledningen till att jag började med fillers och Botox. Jag använder det INTE för att jag tror att jag se yngre ut, det gör jag ändå … good genes, hehe, nämen allvarligt: jag gör det e n b a r t för att jag inte pallar med att få den ständiga frågan: ”är du sur?” eller ”är du arg?

 

Sen ska jag vara den första att erkänna att det ”spillde” av sig. Jag har jämnat till mina läppar också. Överläppen. Shame on me. Jag tycker att alla får göra som de vill. Vem är jag att tala om för andra vad de får och inte får göra? Jag är femtio plus och förhoppningsvis vid mina sinnens fulla bruk. Många av er läsare här inne har börjat gå hos Jenny och jag är särskilt road över de ladies som alltid sagt ”aldrig i livet att jag börjar med sånt” men som nu är hooked. För det är nämligen den enda nackdelen med det här, för min del i alla fall: man fastnar. Aldrig i livet att jag vill se mina sur- och argrynkor igen.

 

Det viktiga är dock att man går till  någon som är bra. Ni som bor i Stockholm ska givetvis gå till Jenny. Så klart. Ni ute i landet: googla, kolla referenser. Superviktigt. Att jag i Stockholm rekommenderar Jenny har givetvis med hennes skicklighet att göra. Det finns några till av hennes kaliber men hon sticker ut lite extra eftersom hon är en av mycket få i Sverige, som t ex klarar att fixa bort påsar under ögonen.

img_0887

Den här bilden har jag visat förut. Det är två år mellan dom och det är fillers och inte Botox som Jenny använt. Helt SJUKT vilken förändring.

 

I veckan var jag hos Jenny för att snygga till mig lite. Jag kör botox ca två gånger om året. Fillers lika många gånger. Det är svårt att sätta en prislapp så man måste gå på en konsultation hos henne först (gratis) och därför finns inga priser på hemsidan. Så är det alltid hos seriösa utövare. 

img_1186

Jag grimaserar inte för att det gör ont, för det gör det inte, utan för att hon ska se exakt var hon ska sticka. Allra först ritar hon märken, sen sticker hon men under tiden hon sticker så vill hon att jag grimaserar.

img_1166
img_1189

Här ber Jenny mig se arg ut och dra ihop pannan. Det gick inte så bra. Rynkan mellan brynen är nu borta i några månader framöver. Thank you Lord.

img_0391

Så mina vänner, antingen man gillar det eller ej så är det här något jag kommer göra tills jag trillar av pinn. För jag blir glad av att se glad ut. Min sorg på insidan behöver inte synas på utsidan. Det viktiga är också att respektera var och ens val. Eller icke-val. Jag skriver detta inlägg eftersom jag får väldigt mycket mail om just det här.

 

Har ni frågor så hör av er till Jenny. Men, som jag sa, börjar ni hos henne så är ni körda sen. Just saying.

 1. Bor i Helsingborg och skulle väldig gärna göra som du, är också 50+. Man googlar o läser men det känns läskigt att välja när man inte har några rekommendationer. Alla låter ju bra om man läser på deras hemsidor.

 2. Gomorron Mona!
  Vill fråga dig om nåt heelt annat än botox, Hur gick det på Viking Line kryssningen? Kommer du att lägga upp bilder om den senare?

 3. Bra att du lyfter problemet med dubbelbestraffning, dvs att en ofixad kvinna är ”ful” medan en fixad kvinna är ytlig och falsk. Alla måste få göra som de vill. MEN, som jag skrev i kommentar igår: Den här sortens inlägg normaliserar och förstärker ideal att kvinnor inte (får) åldras. Jag vet att du vet att jag vet att du vet att vi egentligen är helt överens, men att vi gör vårt bästa utifrån vilka vi är och var vi är i livet. Peace.

 4. Ja Jenny är absolut bäst, har varit kund hos henne i 10-år och hon är grym. Jag vill aldrig mer höra att jag ser sur ut, hon fixar mina mungipor ca3-gånger per år. Med både botox och fillers, hon petar i någon droppe i mina läppar för att få de något mer rynkfria. Jag är så galet nöjd så för ca2-är sen gav jag maken botox i födelsedagspresent och nu kör han vidare för att få bort argarynkan vilket gör att han ser så mycket piggare ut till sina 53-år…hehehe. Hoppas ni hade ett kanon kul dygn till havs. PS.pingar dig via fb finns det rum kvar till SM? Kraaaam

 5. Du gör precis vad du vill och du ser jättefräsch ut. Jag ”gjorde” bukplastik, ögonlock och hak/halslyft efter min viktnedgång och det är bland det bästa jag gjort efter att ha genomgått min gastricoperation. Dyrt som ocker, men värt varenda krona.

 6. Så länge det inte börjar se onaturligt ut så har jag inga som helst principer emot skönhetsingrepp, anledningen till att jag inte skulle göra det själv är att jag anser riskerna vara för stora och jag skulle aldrig riskera min hälsa för mitt utseende. Kommer de på effektiva sätt att snygga till fejset utan att spruta in kroppsfrämmande ämnen eller att söva och skära så är jag inte alls främmande för att använda mig av det. Och faktum är att det redan finns lite grand, man kan göra mindre ansiktslyft med akupunktur, något som jag absolut skulle kunna tänka mig framöver.

  1. Varför är du emot att man ser onaturlig ut? Jag tycker personligen att 1. man får ju se ut precis som man vill! Är det plastic fantastic eller au naturell så är det ju upp till enskilda kvinnan. 2. det är mer problematiskt med det naturliga idealet och ingrepp som inte syns imo. Det lurar betraktaren att tro att personen är så där vacker och snygg av naturen vilket i sin tur kan skapa orealistiska skönhetsideal. Med nån där ingreppen syns så vet man ju iallafall vad grejen är. Obs detta ska såklart vara individens val det också.

   Men poängen är att jag inte fattar varför så många argumenterar emot ingrepp bara när de ser onaturliga ut medan det är helt ok om resultatet inte syns. Varför?

 7. Kör lite offtopic här, då jag inte kör nån botox/refiller just iaf, ifs aldrig testat men eftersom jag inte vet något om framtiden kan jag inte säg att jag aldrig kommer att testa även om det just nu känns osannolikt 🙂

  Men råkade se dessa på nätet o även om skorna var rätt okej vill jag inte ha nåt bling bling på mina skor 🙂
  Men finns ju andra som vill ha massa bling bling

  http://eu.puma.com/en/select/court?om_mid=20161008BasketJewels&mktID=EM:Teradata:Teradata%20DMC:20161008BasketJewels:en-EU&utm_medium=EM&utm_campaign=20161008BasketJewels&utm_source=Teradata%20DMC

 8. Du gjorde nått med din slappa eller om det va rynkorna på halsen. Hur blev det med det? Du skulle prova nått? Blev det nått resultat av det? Du kanske har skrivit om det men jag har missat det i så fall.

  1. Det går dessvärre inte att ta bort på annat sätt än med kirurgi. Jenny har försökt med fillers och annat men det blir bara en liten förbättring. Tyvärr.

 9. Tycker det är fantastiskt vad Botox gör, men jag tycker det är ett alldeles för högt pris! Hundratusentals möss lider för att vi ska bli snyggare och för mig personligen så skulle jag ha svårt att bortse från detta djurplågeri för att jag ska se bättre ut. Här blir det rynkor för hela slanten! 🙂

  https://youtu.be/uPu-eTpubpg

 10. Det måste vara jobbigt att hela tiden hålla det naturliga åldrandet ifrån sig. Dyrt blir det ju också.Till slut förlorar man kampen. Vad gör du då.

 11. Tycker det ligger nåt i det ”Kinna” säger, åldras au de naturelle, inte bry sig om vad andra kan tänkas tycka om ens utseende, skit i dom! det är DU som betyder något. Alla hamnar vi i samma sits nån gång, förr eller senare.

  1. Fast, jag VILL inte se arg och sur ut när jag ser mig i spegeln! För jag är inte det! När till och med min man, som känner mig, jämt frågade om jag var sur, well, då fick jag nog.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..