Vill bli fin får man lida pin 

Helvitti så jefla ont jag har!

#tandställning #plastskenor #synsinte #perkeleont

  1. Håll ut, det går över! och blir jättebra när det är klart ❤️ När vi pratade om mamma-bloggar o bilar… det var Loppi jag försökte komma på

  2. Jag minns den smärtan och jag lider med dig. Under cirka tio år i min ungdom hade jag tandställning, först så kallad järnvägsräls både uppe och nere och sedan en tråd på insidan i kombination med en ”lösgom”. Rälsen var ett evigt lidande efter varje gång den skulle spännas, för att inte tala om att den skavde hål på insidan av kinderna. Mitt bästa tips är att välja lättuggad mat och äta allt med kniv och gaffel, inte bita av något. Håll ut, det bättrar sig om några dagar. Du kanske kan döva plågorna med sprit under båtresan? 😀

  3. Tandställning har jag också haft och mina syskon 🙂
    Blev många svängar till folktandvården i södertälje då 🙂
    Det lär inte billigt för dig om du ska ha tandställning som vuxen, svensk tandvård är svindyrt 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..