Nu kan ni få veta!

Ni vet ju att jag är med i ett projekt och att vi ska spela in 12 st 15-minuters program som ska visas på Youtube. För en kvart sen var det premiär på första avsnittet.

 

Det hela är producerat av Ellos. Jag har inte fått berätta det tidigare. Ni som hängt här länge vet ju att jag är en av deras äldsta kunder, i dubbel bemärkelse. Jag har varit kund där sedan jag var 18 år. Okej, de första 25 åren kanske man inte skröt om det, men idag gör jag det gärna. Ellos har startat något som heter Everyday Inspiration. Vad inte alla vet är att dom inte längre är ett gammalt dammigt postorderföretag. Näpp, de har alla möjliga märken både vad gäller kläder och inredning.

 

I varje program har vi ett tema. I det första handlar det om bröst och vi har rosa kläder på oss. Alla kläder och inredning i studion kommer från Ellos. Jag har dock valt att ha mina privata smycken. Ska också erkänna att det här var det tredje programmet av de fyra vi nu spelat in. De valde att lägga det som första eftersom vi är lite mer varma i kläderna där. Då kan man ju undra hur de första två kommer vara, haha! Tryck gärna på Gilla-knappen om ni tycker om det och kommentera gärna. Blir jätteglad om ni delar det också!

Ni måste stötta mig i det här nu. Sjukt jefla läskigt och jag är den som pratar minst av alla eftersom jag höll på att göra i brallan under hela inspelningshelgen. Om två veckor är det dags för nya inspelningar men till dess får ni ett program varje fredag så tryck på Prenumerera-knappen!

 1. Som drabbad av bröstcancer och att ha opererat bort ena bröstet känner jag mig kluven till reklamen. Känns som om ni bara hyllar brösten och egentligen är de oviktiga. När man får cancer vill man tabort dom och sen saknar man dom kanske men är glad att se går att tabort dom för att vara frisk. Hade gärna alltid varit utan mina om jag sluppit sjukdomen.

  1. Jag förstår vad du menar. Det tråkiga med sådana här program över huvud taget är att man spelar in ett par timmar, men det klipps ned till 10-15 minuter. Vi hade MASSOR av andra diskussioner, bl a det du pratar om, men det kom inte med. =(

  1. Haha, vänta tills du ser de två första. Särskilt det allra första. Hade Ellos-kläder på mig som jag bara hatade. Det riktigt syns hur obekväm jag är.Efter det var jag smart och tog med mig egna Ellos-kläder som jag ”blandade” upp med!

 2. Alla som sett ”Hjälp, jag har inget att ta på mig” på 3:an kunde nog gissa att Ellos var producent, iaf kunde jag lätt gissa det när du la upp bilder från när ni spelade in. Ni är skitsnygga allihopa<3

 3. Jag tycker du skötte dig bra! Det märks att programmet är ihopklippt/ nedklippt rejält, men det är ändå med beröm ok. 🙂 Syftet med att sminka klyfta förstod jag dock inte. Jag vet inte om jag hade tittat om du inte varit med, dvs de har gjort ett gott val som har med dig som publikdragare MEN de borde sälja in själva programgrejen på ställen där det syns. Har inte sett ett spår av reklam för programmet, utöver att du har talat i gåtor på bloggen. Du ger ju för övrigt en bra cliffhanger som gör mig nyfiken på den där obekväma (fula?) outfitten, hahaha.
  Känns som jag gnäller massor nu, men ni verkar dessutom ha lite för gult smink i ansiktet, för ni skimrar i nån sorts hepatitnyans.
  En sak till: Cool röst.

  1. Det förstår jag, men som jag skrev tidigare; vi pratade även om icke-bröst, men det kom inte med. Vi pratade över lag mycket om bröstcancer. Läkaren som var med var otroligt intressant att lyssna på. Vi filmade säkert i en timme. Jag beklagar verkligen att du var tvungen att gå igenom det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..