När man skrattar så det kommer i kiss i brallan

avbild-2016-10-03-kl-20-16-38

 1. Har också sett det här. Om det är sant är ju ”svarta pengar” något ungen klart fått från någon vuxen. Är dock, som Dr Dengrot, skeptisk. Men klart kul!

  1. Att man skulle pratat på skolan om jobb som hora är något som också gör en skeptisk. Men jag brast också ut i skratt över svaren 🙂

   1. Möjligtvis kan förklaringen till att de skulle pratat om det i skolan är att ordet ”hora” idag används som ett skällsord i skolan, mellan barn och mot vuxna. Det är definitivt inte alla som använder det, men tyvärr en del och det går allt längre ner i åldrarna. Någon pedagog kan ha valt att berätta om ordets verkliga betydelse. Själv har jag dock aldrig gjort det, vet inte om det är en bra idé precis…
    Men barn berättar ofta jätteroliga saker om sina föräldrar, sånt som jag inte brukar berätta att de sagt (för föräldrarnas eget bästa).

 2. Sitter på en hotellfrukost i Halmstad och hör en kille läsa denna högt. Första tanken är ”haha ja just det, den va kul!” andra tanken är ”hänger han hos Mona eller läser han från något annat ställe?” haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..