Höst, stövlar och Rosa Bandet

img_0698
Det bästa med hösten, bortsett från alla färger, är att man äntligen får ta fram alla stövlar. Jag ä l s k a r stövlar. På riktigt.

 

Igår åkte jag till kontoret och jobbade i några timmar. Strax före lunch packade jag ihop datorn och for in till stan.

img_0697
Hade en lunchdate med LidbyLiving-Malin och hon föreslog att vi skulle äta hos Wilmer-Malin. Alltså, heter varenda jefel i mitt liv Malin…?!

img_0699

Efter den långlunchen med mycket skratt åkte jag till Tailsweep.

img_0705
Mina inlägg på Facebook har inte fungerat så Daniel, chäääfen över alla oss bloggare, skulle visa mig hur jag ska göra i fortsättningen. Vivi, ”min” projektledare var givetvis där också. Sweet Lord som jag tycker om alla på Tailsweep. Älskar bra människor. 
img_0711

Sa tack och hej och åkte vidare ut till Cream/Kaffes showroom i Nacka.  

img_0709
img_0708
Jag hade ju beställt ett par byxor av Kaffe-Kattis som jag fick för nån vecka sen men de var för små så jag var tvungen att byta. Hon var inte där men hade ställt min påse på bordet. 
img_0712

Järnet hem för att kolla hur långt de har kommit med badrummet. Ähum. Det är fan snigelfart. 

img_0738
Provade mina nya byxor i stället. Alltså, jag såg dom här på Kattis på Formex-mässan och de såg s å sköna ut och det kan jag intyga att dom är. Precis som mjukisbyxor. 
img_0799

De ska hänga så där framtill. Känns p r e c i s som om jag har mysbyxor på mig. Har alltid haft problem att hitta bra byxor och använder bara tre märken och denna modell (den heter Jillian) kommer lätt bli det fjärde märket. Det är två olika tyg; ett mjukistyg på baksidan och ett ”fintyg” på framsidan men man ser inte att det är så förrän man tittar närmare. Förmodligen det som gör att dom är så sköna. 

img_0806

Wilmer-Malin kom över i några timmar och vi pratade om att dra iväg söderut i Sverige under ett par dagar. Har bokat in ett preliminärt datum men vi får så om vi kan komma iväg när det närmar sig. 

img_0807
Maken kom hem från jobbet med en jättefin låda.
img_0808
Trodde han hade slagit skallen i något hårt tills jag insåg att det var Cancerfonden som skickat ett urval av oktober månads Rosa Kampanj-varor. Ni vet väl att om ni köper rosa varor på ICA så går en del av varans pris till Cancerfonden? Jag är skitnoga med att t ex köpa en rosamärkt salladspåse, eller ett rosamärkt schampo, under den månaden. På det här sättet kan ALLA bidra. Me like a lot.

 

Idag kommer jag inte vara på kontoret. Ska sitta på Wilmer och jobba. I eftermiddag är det Kungsholmens Dag så Malin bjuder alla som vill på gratis raw food-bollar, kaffe och lemonad.

 

Kom och säg hej!

 1. Dina stövlar ger mej ha begär. Vilket märke är det och går dom att köpa nu?

  Skönt att se du verkar må bättre och att ditt nätverk tar hand om dej. ❤️

  1. Här köpte jag mina. Kan säga att av alla mina stövlar, och det är en del, så är dom nummer två som jag får mest komplimanger för. Dessutom förjävla sköna.

   Jag mår bättre men det är typ 3 steg fram och 1 bak. Helt beroende på 25-åringen. Hon ramlade ned i ett svart hål nu i augusti och det har varit jättejobbigt i ett par månader. Jag har ett suveränt nätverk nu. Har lärt mig av mina misstag kan jag säga. Tack för att du kommenterar Maria. Ni läsare har en mer läkande påverkan än vad ni förstår.

 2. Å som av en ”händelse” får flera större bloggare ett paket med varor från Cancerfonden. Reklam?
  Å Bookbeat kör sina kampanjer samtidigt i flera bloggar. Jag blir lite less – vill inte läsa om samma saker överallt, så tråkig är jag.
  Men till nåt mycket roligare; de där skorna var ju riktigt snygga! Fast de är dina! 🙂

  1. Nä, det är ingen händelse alls Annika. De ringde för en vecka sen och frågade om jag ville sprida Cancerfondens budskap och jag ska självklart ja! De skulle buda över något men jag visste inte riktigt vad och framför allt inte när. Och ja, så klart att det är megareklam: de vill ju sprida budskapet om att 150 varor är utplockade där en del av varje varas pris går till cancerforskning. Skitviktigt. Ska jag ändå köpa olivolja kan jag väl lika gärna köpa en som är rosa-märkt!

   Och ja, BookBeat jobbar med flera samtidigt. Det är så med alla företag som jobbar med bloggar: de väljer ut de bloggare de vill jobba med och sen får vi ett schema på när inläggen ska vara ute. Jag har fortsatt samarbete med dom hela hösten så jag kommer tjata lite till. Du har ”oturen” att råka läsa de bloggare som är utplockade av BookBeat (och Cancerfonden) och det där därför det blir tjatigt för dig. Det här är inget ovanligt i tidningsbranschen: MaxFactor gör t ex reklam för ny mascara i en massa tidningar samtidigt. Lika i bloggbranschen: vi gör reklam för samma produkter samtidigt. Däremot är det viktigt att det framgår att det är reklam/samarbete. Just med Cancerfonden slarvade jag eftersom jag tog för givet att alla kommer ihåg att jag tidigare skrivit att jag är deras bloggambassadör.

   Jag kommer heller aldrig skriva ”samarbete” inledningsvis när det gäller Optiker utan gränser och CancerRehabfonden. Det är rent ideellt arbete, i synnerhet Optiker utan gränser. Jag får ingenting för det mer än resa och uppehälle i form av mat, och det är inte heller meningen. Inte heller kommer jag skriva ”Samarbete/Reklam” om jag, som igår, köper ett par byxor som jag verkligen gillar. Jag måste ju kunna rekommendera saker utan att alla tror att jag är mutad. Jag försöker, till 99.9% vara jävligt tydlig när det väl ä r ett samarbete eller betald reklam. Dock kommer jag ALDRIG att göra reklam för något jag inte tycker är bra. Fick ett erbjudande i veckan med sjukt mycket pengar, men var tvungen att säga nejtack då jag inte tycker om produkten.
   … och se där ja, äntligen har jag ett par pjuck som madame gillar, hahaha!

   1. Det du gör Mona vad gäller optikerna och cancer-rehab, behöver inte alls stämplas som reklam. Inte vad gäller mig och, vad jag tror, de flesta av dina läsare. Det är skillnad på reklam och reklam! Tror vi här inne fattar och förstår vad du brinner för. Jag brinner med dig! Fortsätt, så länge du kan och orkar. Men… se till att du själv inte ”brinner upp”. Var rädd om dig!

 3. Tycker inte du ska skriva samarbete/reklam för det heller. Gav bara utlopp för min känsla – jag kan bli ”feed up” på tidnings/tvreklam också. Då blir jag lite anti…Eller som när det skrivs, pratas och görs reklam i tid och otid för böcker. Därför har jag inte läst Stig Larsson…

 4. Nope, köper inte rosa varor. Om jag inte behöver dem just då. Dock kan jag tänka mig att sätta in en slant till CRF. Man vet ju aldrig nästa gång är det kanske jag som behöver……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..