Well, nån tv-stjärna lär jag aldrig bli

img_0497
Så här såg en stendöd medelålders get ut igår morse. Jag var helt groggy i pallet så innan taxin kom satte jag mig i bilen och drog bort till Statoilmacken 06.45 för att köpa en kaffeshot. 
img_0502
Jag tänkte att, om jag trycker i mig den så vaknar jag. Det gjorde jag förvisso också. 
img_0505

… men det gjorde även min mage i taxin 5 minuter senare. Sweet Lord vad jag inte rekommenderar att dricka espresso om man vill ha en lugn och fin taxifärd. Fick sitta med benen i kors och koncentrera mig mig på att inte slappna av en sekund i anus. Holy smoke säger jag bara. Den paniken. 

img_0482
Tänkte på en sak. Första inspelningsdagen klev jag upp extra tidigt för att göra mig snygg. Igår var det mer ”fuck it, på med pyjamasbrallor och Uggs”… orka liksom. 
img_0506

För, vi börjar ju ändå i sminket, hos Clara-Maria …

img_0540

Mari-Linn och Clara-Maria.

img_0543

Igår spelade vi in två program. Första avsnittet handlade om bröst. 

img_0507
img_0514
img_0577-1

En av gästerna i programmet var Vanja, längst till vänster. För många bl a känd som medgrundaren av GlamMom. Hon pratade behåar och hur man lär sig att köpa rätt storlek. En genuint supertrevlig tjej. Henne tyckte jag verkligen om. Intill Vanja står Mari-Linn, Lizet och jag. Vår fjärde programledarkollega kom lite senare till studion igår. 

img_0523

Allt är ju inte bara roligt med bröst så vi bjöd in Doktor Elham. Hon är cancerläkare vid Bröstcentrum på Karolinska sjukhuset här i Stockholm. Elham lärde oss exakt hur vi ska klämma på våra bröst för att upptäcka eventuella knölar. 

img_0534
Vi blandar högt och lågt i programmen. Igår fick vi testa på att göra så kallad Boob Contouring. Alltså, hur man målar en klyfta mellan brösten. Lizet fick vara min försökskanin.

img_0539

Det gick så där måste jag väl erkänna. Inte min grej riktigt. 

img_0560

I studion intill oss sänder man Breaking News med Filip & Fredrik. Jag passade på att smyga in och sätta mig. 

img_0554

Måste dock erkänna att, om jag någonsin haft några eventuella drömmar om att bli programledare så är jag botad efter dessa två inspelningsdagar. Fifan sådan respekt jag har för de som är det. Det är hundra gånger svårare än vad jag trodde.

img_0566

Den här killen har ju inga problem med sin yrkesroll i all fall, that’s for sure!

img_0565
Lizet, som för övrigt bor i Göteborg, blev till sig i trasorna när Fredrik kom förbi. Själv kan jag ju säga så här: det är inte alltid jag väljer honom och kollegan tv-produktioner men han är förjäkla trevlig utanför jag-slutar-aldrig-att-prata-programmen. Och snygg. Som f-n.

img_0528

Här är Mathias och Sophie. Det är dom som har fixat all rekvisita och alla kläder. Helt underbara.

img_0512

Maria, producenten Maria tillsammans med Kevin, en av kameramännen. Maria är stentuff och jag är lätt den som mest får höra ”omtagning!” eller ”en gång till!”.

img_0531
Vi försöker ha kul mellan alla femtusen omtagningar. Långa dagar kräver mycket skratt. 
img_0568
img_0556

Både före och efter varje tagning så måste vi köra ”synkar”.

img_0555-1

Kan inte avslöja ännu vad det är. Den 7 oktober visas första avsnittet på Youtube.

 

Det ska för övrigt bli intressant att se hur de ska lyckas klippa ned våra långa arbetstimmar till ett 15 minuters-avsnitt, som varje program ska vara. Produktionsteamet är fantastiska. Jag har, till min stora fasa, upptäckt att jag har en teflonhjärna. Ingenting fastnar. Nada. Zero. Producent-Maria kan säga: ”…sen säger du det och det och avslutar med det här.” 5 sekunder senare, när kameran går, säger jag ”ähum, vad skulle jag säga nu igen?” HERREGUD som de har fått slita med mig. I den här produktionen är det 10 personer involverade på plats. De jobbar som svin för att få styr på oss (läs: mig) och de gör det bra. Inte en enda suck. Jag är ju van att jobba med maken, som får psykbryt på mig men dom här raringarna är hur tålmodiga som helst!

 

Nu har vi spelat in 4 av 12 avsnitt. Igår höll vi på i 14 timmar. Nästa inspelning blir om en månad och den sista om ytterligare en månad. Det här är verkligen skitkul men fuck me så mycket svårare än jag trodde. For some weird reason har jag alltid trott att jag bergis är Guds gåva till saker som det här men nä. Jag får nog sikta in mig på något annat.

 

Men, innan dess ska jag avsluta det här projektet. Och ni får faktiskt lov att hänga med.

LOADING..