Good morning hösten

Reklam … också …

img_0064

Så här sexig är jag i jobbhissen varje morgon. Blött hår, no smink och supertaggad att sätta mig bakom skrivbordet … not. Men, igår blev jag faktiskt glad. 

img_0067

Då kom nämligen mina Bering-ringar som jag beställde på smyckesmässan härom veckan. Vi säljer dessa på vår hemsida HÄR och jag ska berätta mer om dom i helgen. Världens smartaste idé. 

img_0070
Jag passade även på att beställa ett par klockor, varav den ena också kom igår.
img_0068

Synd att det inte framgår här men den har en sjukt snygg färg; grönblå … typ petrol. 

img_0110

Jag packade ner alla Bering-prylar och drog in till Wilmer Kaffebar. Jobbar bättre där. Malin, som äger Wilmer, är lite konstig. Hon äter sällan sina egna grejer. När hon ska äta så plockar hon bara ihop något från caféets kyl, aldrig något från menyn. De har en chèvre- och rödbetssallad som är to DIE for och igår åt hon den för första gången!

img_0103

”Herregud, den är ju SKITGOD!” 

 

Märla.

 

Jag kunde dock inte koncentrera mig på att jobba då jag hade en taliban hemma som letade ihjäl sig efter sin nyckelknippa. Och som messade sönder mig … och ringde 14 gånger mellan sms:en. Jag är superkoncentrerad på jobbgrejer, därav mina korta svar.

avbild-2016-09-22-kl-19-27-59

rmavbild-2016-09-22-kl-19-30-53

Alltså, det GÅR inte att jobba med en unge som messar sönder hjärnan på mig så det var bara att packa ihop och dra hem.

 

Letade igenom hela huset, vände upp och ned på stövlar, gick ut och kollade igenom soporna, som jag slängt samma morgon … om utifall nycklarna råkat trilla ned där, men dom är gone. Totally. Märkligt med tanke på att hon använt dom för att komma in i huset. Givetvis är våra extranycklar utlånade. Givetvis är det specialnycklar vilket innebär att vi måste beställa dom från låsfirman som satte in låsen … för 15 år sen. Sen ska dom hämtas ut via rekommenderat brev.

 

Det går bra nu.

 

 

LOADING..