Spännande saker i görningen

img_9662
Det här är vår lasthiss på jobbet. Två gånger om året hatar jag den. När det är mässor.

 

I Norge måste man ha med sig egna väggar till montern. En normal vägg är ca 2.40. Kan upplysa er om att det är det inte i vår hiss.

img_9661
Alltså måste man strippa pallen när den ska ner i hissen och skickas till mässan i Stockholm. När mässan är slut går all monterutrustning vidare direkt till motsvarande mässa i Norge. Igår kom 6 pallar monterutrustning tillbaka därifrån. Fem pallar går in i hissen, men inte den med alla väggar. 23 stycken väggpartier för att vara exakt. Plus alla jädra spotlightslister etc.
img_9663
Packa ur, in i hissen, och sen packa tillbaka i pallskåpet. Efter det är man tokslut och på skitdåligt humör. 
img_9669

Då åker man in till stan och tar en tvåtimmars-lunch med en god vän. Svårt att inte bli glad när man träffar den här bönan, LidbyLiving-Malin. 

img_9670

Sen åker man hem, jobbar lite, lagar mat till resten av familjen, sätter sig i bilen och drar in till stan för årets mest spännande middag …. med 7 personer jag inte känner. 

img_9679

Tro’t eller ej men jag tycker det är skitjobbigt att träffa nya människor. Antingen blir jag tyst, eller så får jag munlepra. Det blev det senare.

img_9685
Givetvis kom jag för tidigt och satt och messade med Alexandra. Hon jobbar på det företag där flera av kvällens middagsgäster kommer ifrån och som var ansvariga för middagen.  Hon visste att jag tyckte det var skitjobbigt med det här med nya människor. Därav bubbel-förslaget. 
img_9687
Här är gänget jag träffade. Fyra av oss ingår i det projekt som startar på söndag. De andra är projektledare, producenter och lite annat smått och gott. Med lite tur kan jag berätta på söndag vad det är jag ska göra. 
img_9686
Kan för övrigt varmt rekommendera restaurangen vi åt på: ”Österlånggatan 17”, ett nyöppnat hak med fantastisk mat. Jag åt tonfiskburgare. 
img_9680

Men, ska ni till Gamla Stan så ta cykeln. Fifan så dyrt det var att stå där. Måste vara Sveriges dyraste parkeringsplats!

 

Idag onsdag. Jag har noll saker planerade fram till lördag. Sjukt skönt. På lördag är det dags för terminens första danstävling för talibanen. Men, innan dess så är det jobb som gäller. Måste lösa problemet med att inte inläggen kommer upp på FB.

  1. Näj, det finns ett garage nära Stureplan. Fick en hjärtinfarkt när jag drog kortet för att komma ut ur garaget. 360 j-vla kronor för att stå i 1,5 timmar 🙁 Kan nämna att jag funderade på att rama in p-biljetten, den är ju värd sin vikt i guld (eller nått). Snark. Kan även nämna att det finns massor med kavli paprikaost på Ica Maxi Haninge. Ha det!

  2. Haha, ni har inte funderat på skaffa lokaler i markplan?!
    Själv blev vi irriterade och köpte en gård med maskinhallar på över 1000 kvm för att lösa vårt lager, varav en man kan köra igenom med lastbil för att lasta / lasta av vid dåligt väder.

  3. Spännande med nya projekt! Förövrigt tycker jag att det ska vara dyrt att parkera i innerstaden, finns så otroligt bra kommunikationer i Stockholm, så många fler skulle för miljöns skull lämna bilen hemma!

    1. Mm, fast det där är en sanning med modifikation. Intäkterna för parkeringsböter och parkeringsavgifter utgör en betydande del av Stockholms stads intäkter. Utan dess skulle staden få problem. Stora problem. Så de har lite att lösa innan de kan stänga ned bileriet helt…

  4. Får man fråga om det finns någon anledning till att ni inte gjort väggarna vikbara på höjden? Då hade dom ju blivit 120-ish och tillochmed gått in liggandes på en vanlig eurpall? Såg, pianogångjärn och så är man hemma sen! Hade blivit galen av att hålla på med sånt bööök med att inte komma ‘förbi o fram’ 🙂

    1. Japp det får man: för att vi inte tänkte till när vi tillverkade dom. Eller nä, förresten; eftersom montrarna ser olika ut var och varannan mässa så sågas det till allteftersom. Det skulle således resulterar i en miljard jävla väggar… Nu är dock planen att det skall göras om nästa år så då får vi se om vi kan lösa det på annat sätt…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..