Ostron och botox

img_9428
Hade en fullspäckad fredag igår och sent på eftermiddagen satte jag mig i bilen för att träffa kompisar i stan. Hamnade givetvis i värsta köerna. Som alltid.

 

Säpo-frun bor hos mig den här helgen, men hon hade varit inne i stan hela dagen med Paulina. Gammal barndomsvän till henne.

740full-paulina-porizkova
Paulina var supermodell på 80/90-talet och jobbade i Paris och New York. Då såg hon ut så här. 
pictures-of-paulina-porizkova

När hon modellar idag ser hon ut så här. 

img_9429
img_9430
För hundra år sen smakade jag på ostron. Minns knappt hur det smakade mer än att det var slemmigt. Paulina fick både mig och Säpo-frun att beställa in två varianter.
img_9431
img_9436
img_9438
img_9443
Sen visade hon hur man äter dom på rätt sätt. Kolla minen!
img_9434

Sen var det vår tur.

img_9451
Första ögonblicket var … så där. 
img_9448

Men sen fick jag mersmak. Fifan så jefla gott det var! Kan för övrigt VARMT rekommendera maten på Rolfs Kök. Har inte varit där på bergis 15 år, men de kunde leverera!

img_9457
Vi pratade länge om skönhetsbranschen vs modellbranschen. Paulina är en av mycket få aktiva modeller som inte har använt fillers eller botox. Kommer aldrig att göra det heller, säger hon. Jag hävdade, trots min botox, att jag visst kunde se lika arg ut som hon. Kan ju meddela att det k ä n n s som om jag skrynklar ihop hela ansiktet, men det ser ju inte så ut. Hur som, jag ser gladare ut med fillers/botox eftersom jag använder det för att ta bort alla ”sur-rynkor”. 
img_9507

Vi avslutade kvällen på Grand Hotels Cadier-bar.

img_9461

Jag drack kaffe men de ville ha vin. Efter femtioelva provglas blev det en drink i stället. 

img_9469
img_9467
img_9477
img_9479
img_9502
img_9500
img_9489
img_9482

Vi hade en så jäkla rolig kväll och men roligast av allt var fru Supermodells skor/fötter. 

img_9509

”Paulina, what the fuck is that about?!” sa jag.

 

Men, hon försökte inbilla mig att det var ett New York-mode som ännu inte kommit till Sverige. Själv tror jag att det mest troliga var att det är över 30 grader varmt där nu och hon håller på att frysa ihjäl här. Eller det faktum att hon varit här i en vecka för ett modelljobb för KappAhl (som snart kommer ut i media) och att hon då varit tvungen att ha på såg höga klackar i flera dagar.

 

Idag är vi ute på stan hela dagen och tillbringar kvällen på någon trevlig restaurang. Båda damerna åker hem i morgon.

 

Laters!

 1. Jag är ledsen att behöva meddela det, men nästa års hetaste skotrend är strumpor i sandaler. Japp, du läste rätt. Alla tiders största sko-no-no och säkraste give-away för när män blir gubbar, s-t-r-u-m-p-o-r-i-s-a-n-d-a-l-e-r. Jag har redan börjat ladda för att kunna uthärda de första sommarmånaderna innan ögonen och hjärnan vant sig och har trubbats av så mycket att jag inte sätter i halsen varje gång.

 2. MEEEEN:::: Är det inte Paulina som var med i ett kidnappningsdrama som slutade i Trelleborgs hamn ?
  För många, många år sen.
  Hälsningar Skåne.

 3. Skulle hävda att det modet redan kommit till Sverige men jag är med dig för en gångs skull. Jag fattar ingenting.
  Gick iofs för några dagar sedan med strumpor i Birkenstock men det var för jag opererat tån. Kände mig som jag rymt från Säter.

 4. Hörru, lägg ner botoxeriet och annat trixande tycker jag. Ni är jättefina alla tre. Kanske Säpofrun med sina rynkor mest av er alla. Botox, läppar, ögonbryn och så är snart lika ute som strumpor är inne. Det blir så opersonligt och lika. Du är så fin som du är Mona.❤️

  1. Tack kära du, men jag kommer alltid att göra det. Vill inte se så jävla sur ut som jag gjorde i många år. Nu ser jag ut precis som jag känner mig. =))

 5. Men alltså… PAULINA! Starstrucked!!
  Skönt att se att ännu en kändis är ‘normal’ (ja men alla fattar, man har aaalltid lite förutfattade meningar om kändisar).
  Men den där ‘botox-no-botox-bilden’ borde säga dig något, tycker jag då… 😉
  Men du är såklart skitfin hur som!
  Men ostron, alltså, jag går inte på den… Jag har provat en gång och aldrig mer.
  Varför säger jag?
  Som kaffe för mig.
  Jag provade det några ggr när jag var yngre, men det smakade skit. Så varför plåga sig?
  På riktigt?

  /Fortfarande starstrucked… Paulina alltså… Coolt! Som fan.
  Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..