Älska Tailsweep

Möjlig reklam

 

Under sommaren gjorde jag ett samarbete med Kavli, genom Tailsweep som sköter allt sånt här inne. I vårt hushåll har det alltid funnits Kavli Mildost då maken äter det varje morgon. God men lite mesig. Mjukosten alltså. Jag fick hem samtliga smaker och tokfastnade för PaprikaOst. Köpte upp mig på ett gäng i affären.

 

Tiden gick och plötsligt var alla slut. Inga problem, jag köper nya, tänkte jag. En liten hake bara, den var alltid slut. I varenda affär jag var inne i så fanns den aldrig. I förra veckan var jag på CityGross och fick då syn på en kille från Kavli. Han stod och fyllde på tuber. Jag stövlade fram.

 

”Alltså, hallå, ursäkta mig, får jag fråga en sak?!”

 

Den unga pojkvaskern killen vände sig om, såg aningen skräckslagen ut.

 

”Eh, aahh?”

 

”Varför finns det aldrig någon PaprikaOst? Jag har letat i varenda affär jag varit i men den är a l l t i d slut!”

 

”Ähum, jag vet inte, kan kanske vara så att det bara var en tillfällig smak.”

 

”Tillfällig?! Ameh, så kan ni väl inte göra! Den var ju asgod!” sa jag och stövlade därifrån. Skitsur.

 

Några dagar senare var jag hos Tailsweep och gnällde av mig lite om det här. Småsaker kan man tycka men den var verkligen supergod. Jag sa till Vivi, som är projektledare och har hand om mig, att hon borde ringa Kavli och skälla lite på dom. Vi pratar glimten i ögat här.

avbild-2016-09-15-kl-09-42-33

För en stund sen fick jag det här. Sweet Lord vad jag ska äta goda mackor framöver!

 

Och ni på Kavli, så där får man inte göra. Herregud, jag hann ju bli helt addicted!

LOADING..