Well, någon gång ska ju bli den första

Jag kommer slänga in lite tidningsreklam då och då här i bloggen så ni som inte gillar, scrolla.

 

Det här har jag aldrig gjort förut; läst en tidning på nätet. Eller alltså, jag läser ju Aftonbladet varje dag men jag har aldrig prenumererat på en tidning och läst den på nätet. VeckoRevyn har en bra grej: du får den fysiska tidningen men du kan även läsa den till fullo via iPaden/datorn/mobilen. Om man vill men jag kan ju erkänna att jag aldrig skulle läsa en prenumerationstidning på nätet, måste hålla i handen.

 

Dessa tre nummer inkluderar 5 lack från Blondinbellas kollektion. Har aldrig provat hennes grejer men bara hört gott om dom. Älskar för övrigt att hon lyckats så bra.

 

Klicka på bilden så kan du teckna upp dig för tre nummer.

 1. Mamma gav mig en prenumeration på Topphälsa, hon får den fysiska tidningen och jag kan läsa på ipaden. Sjukt bra när man befinner sig på andra sidan jorden men ändå vill läsa svenska tidningar. Måste dock säga att jag verkligen saknar att kunna bläddra i ett fint magazin…

 2. Fler som får upp ”virus” igen när man går in via mobilen? Har inga problem när jag läser bloggen via datorn.
  Undrar också om det är fler som tycker att det är svårt att scrolla i bloggen på mobilen? Så fort jag råkar toucha det minsta på en bild så blir den förstorad och jag får inte bort den utan måste gå ur och gå in på bloggen igen. Det kanske bara är min mobil som är superkänslig men jag har inte det problemet på någon annan blogg så går det att åtgärda skulle jag bli superglad 🙂
  Ha en skön kväll 🙂

  1. Det är detsamma för mig. Minsta lilla och bilden förstoras. Man kan inte trycka ner bilden på krysset för då kommer man vidare till någon annan sida, vilken kommer jag inte ihåg.

    1. Ja, men den här gången har jag inte vunnit en iPhone utan man blir omdirigerad till en annan sida efter ca 2-3 sek när man har gått in på bloggen.

     1. Jag har fått ett virus nu i dagarna när jag varit inne här när jag går in från min telefon som säger att jag vunnit en Iphone, måste också gå in och ut för att komma vidare. Kan just nu inte gå ut på internet med telefonen alls.

 3. Då måste jag kontra med Readly. En app där du kan läsa i princip alla tidningar som finns för 99:-/mån (tom fem licenser för det tror jag). Allt ifrån Hänt extra och din Daisy till mattidningar, fototidningar, psykologtidningar, hundtidningar, Elle, Femina, hälsa, fitness, rättstavning, båtar, alla kvällstidningsbilagor… ja allt. Mycket smart, tycker jag:)

    1. Nä, men jag jag måste ha reklam i bloggen eftersom jag lever på den. Tar inte ut lön i vårt andra företag. Ibland blir det mycket reklam här inne pga olika tidsramar, medan det å andra sidan kan dröja lite mellan varven. Just nu har Tailsweep, som ägs av Bonnier, börjar jobba över gränserna inom koncernen. Det betyder att vi stora bloggare kommer jobba mer aktivt med t ex prenumerationer av Bonnierägda tidningar. Jag kommer dock aldrig att göra reklam/samarbeten för något jag själv inte tror på. Eller som jag inte är i behov av. Fick en förfrågan härom veckan om en ansiktskräm för torr hy, som säljs via Apoteket.Bra betalt som fan men jag tackade nej eftersom jag inte har torr hy. Det blir liksom inte trovärdigt. Hemskt ledsen om reklamen stör, men antingen får man hoppa över bloggen, eller scrolla bort den. =))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..