Oh happy Friday

Märklig dag igår. Var på jobbet långt före de flesta av er ens var i närheten av att gå upp! Fixade ordrar, svarade på mail och kunde jobba i lugn och ro innan det brakade loss. Alltså, innan chäääfen kom. Det är alltid så; vi andra börjar gärna ett par timmar före honom för sen är det kört med lugn och ro.

 

Hade inte tänkt att åka tillbaka till Hud & Kosmetikmässan men då en av mina favoritnorrlänningar var i stan för SM i Make Up var jag tvungen.

img_8660
img_8667
img_8674
Sjukt trevliga Marielle, som äger Gloss of Sweden, var här för att tävla i make up och hennes kompanjon, Madde, som jag fullkomligt älskar, satt i publiken tillsammans med en tvättäkta norrländsk hejarklack. Under tiden Marielle preppade för del två, fantasy-sminkning med den guldiga bönan ovan, bjöd Madde mig på lunch. 
img_8669
En del av deras företag består i planscher/tavlor med ord. Eller ”prints” som det egentligen heter. Det finns en hel del på marknaden och det mesta är tråkigt, funnits för länge, kopior etc men Madde var en av de första som nischade sig med det här och tog med sig sina erfarenheter från Australien, där hon bodde under lång tid. Vill ni ha snygga och lite mer ovanliga ord så gå in HÄR och kolla.

20311471-origpic-0fda87

En av mina absoluta favoriter är den här. Tror jag ska beställa två och ge den ena till 25-åringen som inte mår så bra just nu.

 

Innan tävlingen hann avgöras var jag tvungen att pussa Madde hejdå och dra till kontoret på ett möte. 

img_8682
Älskar att träffa människor som ger mig energi. Jag glömmer all skit då.

 

Efter mötet åkte jag in till Tailsweep. Företaget som sköter min reklam och mina samarbeten här i bloggen. Dom har flyttat till nya lokaler och genomgått stora förändringar bl a i form av en ny säljorganisation …

img_8701

… som har hela väggarna fulla med priser som bästa säljföretag för en himla massa uppdrag. 

img_8699
Jag var bland annat där för att träffa chääfen över det tekniska, Jan. Jag är ju dum i huvudet på riktigt när det kommer till internet och teknik, så Jan måste hjälpa mig med precis allt! Han ska ha en medalj för att han orkar med kärringen, that’s for sure.

img_8692

Träffade en himla massa nya och supertrevliga människor, däribland vd:n Christopher och Vivi. 

img_8693

Älskar båda och är extremt tacksam över att ha Vivi som tar hand om mig och mina samarbeten. Hon har superkoll på vad jag kan tänka mig att blogga om, vad jag inte vill blogga om och därmed vilka företag jag vill och inte vill samarbeta med. Tailsweep har många bloggare i sitt ”stall” men vi är bara ett 20-tal som är kontrakterade. Det vill säga; Tailsweep sköter om a l l reklam och alla samarbeten. De förhandlar fram priser och fixar det tekniska. Det kommer bli en hel del nyheter här i bloggen framöver. Roliga grejer.

img_8659

Ni som följer mig på Instagram vet att jag fick ett väldig roligt besked igår. Det trista är att jag måste vänta nån vecka innan jag kan berätta och flera har gissat på tv men nej, man kan gå på casting för annat, hehe! Jag börjar i en annan ände så får vi se var det leder.

 

Igår blev jag även inbjuden till en pressresa med DaisyBeauty. I november åker vi till London. Det blir ett reseår det här; Nicaragua i mars-april, Rom i maj, Spanien i juni, Italien två gånger i juli-augusti, London i november och Kenya i nov-dec. Call me the globetrotter of the year!

 

Idag lördag. Hela källaren är full av Cola Zero-burkar och vin-/champagneflaskor. Jag och talibanen ska se till att få iväg det. Klockan 13 ska jag träffa Christina, mediumet ni vet, på Wilmer Kaffebar. Hon ska göra ytterligare en reading på mig.

LOADING..