A l d r i g att jag vänjer mig

img_7905
Gammal mamma: ”Alltså, det blir inga såna här brallor mer!”

 

Talibanen: ”Vad menar du?”

 

Gammal mamma: ”Jag tänker inte låta dig köpa byxor med såna där hål i igen. Det ser förjävligt ut!”

 

Talibanen: ”Det säger alla gamla människor.”

 

Avdelningen ”Hur man gör sitt barn arvlös på 0,8 sekunder.”

 1. Haha, jag trodde det var DIN mamma på bilden, eftersom väskan (enligt mig) är en klockren tant-på-östermalm-variant. Tyckte din mamma var cool i sina håliga byxor. 😀

 2. Håller verkligen med gammal mamma!
  Det där såg verkligen gräsligt ut!
  Lite små hål på ungdomarnas byxor kan vara ok men såå stora hål har jag inte sett på ungdomarna här runt omkring.
  Är också en gammal mamma på 43 år.

 3. Ni kan ju kompromissa med jeans som har hål i sig men inte så där många. Är inte gammal, men tycker nog att det ändå ska vara mer tyg än hål för att räknas som byxor hehe.

 4. Hahaha. Är det ett par nyinhandlade ”schweizerost-byxor” eller är det samma byxor som du blev ombedd att laga liiiite, men som du sen försökte ”trolla bort” i soptunnan?

 5. När jag tog på mej ett par trasiga jeans på 90-talet sa min käre far till mej att ta på mej ett par hela för vi var minsan inte fattiga Idag får man betala lika mycke för ett par trasiga som hela

 6. Så trasiga brukar mina jeans vara innan jag slänger dem. Brukar ta några år men sen blir de så av slitskador….. Varför köpa något som alla andra slänger? Måste vara billigare att hämta dem på tippen?? Fast det är kanske det hon har gjort och sedan handlat annat för pengarna som hon sagt att byxorna kostar…..

  Var nog en elak mor när dottern var yngre. För så länge jag betalade så hade jag veto oavsett vad modet sa. Och hjälpte inte det argumentet så körde jag med att så länge hon bodde med mig så hade jag vetorätt 🙂

  1. Men alltså, det känns ju för fasen som om jag betalar för hålen… vilket jag mest troligt gör, haha! I övrigt har jag aldrig lagt mig i damernas klädval. Eller ja, jag har nog tyckt, men aldrig hindrat..=)

 7. Jättegammal mamma här som vägrar att köpa färdigtrasiga jeans, har lite tur med mina döttrar som är jämnårig och ungefär jämnårig med Talibanen och inte vill ha håliga jeans. Ö h t är det ett rent he-te att handla jeans till trettonåringen – de måste ha framfickor som nycklarna ryms i, de får inte vara fel blå färg, sömmarna får inte var för gula, de får inte … åttioelva olika inte innan det går att hitta ett par som ”duger”. Elvaåringen är något lättare, där är det bara femtioelva olika inten som ska uppfyllas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..