Hur man boostar lite energi

Igår var jag på den årliga Hud & Kosmetikmässan för fackfolk. Första gången för min del men den 20:e gången för mässarrangören. 

img_8585

Möttes i dörren av Kicki, chefredaktören för DaisyBeauty som trasslade fram press-brickor till oss som skulle in först på en pressfrukost. 

img_8628
Krizz från DaisyBeauty delade ut en tidning till alla besökare. 
img_8588
img_8587
img_8592
img_8589
Det var sommar i Stockholm igår så jag passade på att ha vita byxor på mig. Väldigt praktiskt när man sitter och äter. Not. 
img_8613
Träffade Bryn-Jenna (som gjort mina ögonbryn).
img_8595
img_8614
Hon var i full färd med att fixa nya ögonbryn till Jenny, en av mina bloggläsare!

img_8601

Träffade Sanna som jobbar på Elixir (svinbra hudvårdsmärke) och som var den som fick mig att sluta att sola förra året.

img_8603
Hon scannade mitt ansikte i september förra året och jag höll på att smälla av. Sjuka solskador och pigment som ligger under ytan och pockar på att få komma fram. 
img_8604
Hon jämförde förra årets bild med hur jag ser ut nu, när jag verkligen har undvikit solen. Den högra bilden är från igår. Först såg jag ingen skillnad men Sanna visade mig att det h a r förändrats. Pigmentförändringen har gått tillbaka och det har blivit ”jämnare”. Jag kommer fortsätta att undvika solen och göra en sån här scanning varje år. Fifan, tänk om man vetat om det här för 20 år sen!
p1010871
p1010884
p1010869
img_8597

Knallade vidare och träffade TanCan-brudarna: Eva och Lizette. Eva är den som har skapat TanCan. En brun utan sol som är outstanding. 

img_8596
Nu finns dom i små reseförpackningar. Alltså, inte Eva och Lizette … 
img_8598
Jag väntar hem en leverans från dom när som helst och jag funderar på om jag ska ha en rolig tävling i samband med det. Återkommer om saken. 
img_8619

Det här är Lina. Hon är skaparen av sminkmärket ”Palina”. Jag har sett märket lite här och var under ett par år men visste inte att det var Lina, som dessutom hängt här inne i flera år, som är grundaren.

img_8634
Blir så sjukt imponerad av kvinnor som gör verklighet av sina drömmar. I synnerhet när det blir bra kvalitet på produkterna också!
img_8615
Sen sprang jag på dom här raringarna; Micke och Magnus. Vi hängde tillsammans i Rom i våras när vi var på en pressresa med DaisyBeauty.
img_8618
De har en otroligt intressant produkt. Ett kosttillskott som heter Reserol. En hel vetenskap att förklara men jag använde det under en hel månad och en av ”biverkningarna” var att jag tappade sötsuget. Sen kom sommaren, vi skulle träffas för ett samarbete, men jag fick en massa förhinder. Nu ska jag på’t igen för det ÄR verkligen en superprodukt.
img_8616
Man prenumererar på det och det kostar närmare en tusenlapp för en månadsförbrukning.
img_8617

Jag sa att det kan tyckas vara lite dyrt, vilket de höll med om men det är en typisk produkt som man, när man använt den, tar sig råd att fortsätta med då den har så bra effekter. Jag ska ta tag i det här och berätta mer sen.

img_8629

Åkte från mässan och var på toppenhumör.

img_8630
Sladdade in på Wilmer Kaffebar där Malin fixade en supersmaskig sen lunch till mig. Jag har jobbat som en dåre den här veckan så gårdagens ledighet var värsta boosten.
img_8632
img_8633
Efter lunchen åkte jag över till LidbyLiving-Malin ett par kvarter därifrån och hängde ett tag med henne. Hon drar till sitt hus på Mallorca i morgon så vi kommer inte ses på nån vecka.

p1010887

När jag kom hem tömde jag alla påsar med produkter. Fick med mig shitloads av prylar och jag ska testa precis allt. JätteBRA att man har en värstingkamera som man fotat med halva dagen, men tar ovan bild med mobilen. Idiot.

 

Jag har haft NOLL intresse för hudvård ända fram till för 4-5 år sen. Har ALDRIG smort in mig under åren som gått. Eller ja, jag har investerat i dyra krämer, smort in mig två dagar, sen inte orkat. Så har jag hållit på sedan jag var tonåring. För några år sedan blev jag medveten om att om jag inte skulle se ut som fan i hyn så var det nog dags att lägga i en växel och börja sköta om ansiktet. Nu är jag besatt åt andra hållet i stället.

 1. Reserol kan du få göra ett samarbete som ger oss en chans att testa för mindre peng 😉 Skulle klara mig långt på en månad…… För sen tar det ju tid innan man har byggt upp sockersuget igen…. Iaf hos mig.

  1. Men grejen är den att det inte är alla som får samma ”biverkningar”. De berättade i Rom att ett par stycken blivit av med sin reumatiska värk t ex. Jag ska börja äta ordentligt och göra en utvärdering efter 3 månader. Började igår. Är det så bra som det verkade under den månaden jag provade så kommer jag fortsätta äta. Lätt.

 2. Vet du om TanCan har gjort någon förändring av sin produkt sedan förra sommaren? Jag testade för första gången då efter att ha läst om det här i bloggen. Jag var supernöjd. Jag tyckte att resultatet blev jämnt, fin färg och hållbart. I år fick jag ett ojämnt och fläckigt resultat och inte alls så fin färg. Dessutom försvann det på ett par dagar. Jag förstår att resultatet naturligtvis påverkas av hur min hud mår men det är ingen uppenbar skillnad jämfört med förra året mer än att jag möjligen vårdat huden bättre i år.

  1. Inte hört något om det men jag skickar din kommentar direkt nu till de ansvariga där och så fort jag får svar kommer jag lägga upp det här, så håll utkik!

  2. De svarar att inget har gjorts åt innehållet. Skicka tillbaka flaskan hit (inget porto krävs) så får du en ny flaska av mig så fort vi får in dom i lager igen.
   FRISVAR
   EVINCE COSMETICS AB
   ÖSTERGATAN 30
   231 44 TRELLEBORG

   1. Tack för informationen, det var inte min mening att du i din tur skulle göra efterforskningar. Jag tänkte bara att du är lite av en expert på området 🙂 Jag kommer inte att skicka någon flaska, jag var inte ute efter någon ersättning på något vis. Jag ville bara veta om det var något som var ändrat. Dessutom hade jag köpt av ett annat företag denna gång eftersom att jag hittade ett erbjudande som gjorde att jag kunde köpa flera flaskor. Tusen tack i alla fall!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..