Upp och nicka sockerdricka …

IMG_8534
 Så här ser mina morgnar ut just nu. Upp tidigt som fan, järnet till kontoret … via Statoil för frukost. Svara på mail sen ut och packa ordrar. Alla ponchosar är nu ivägskickade och idag/imorgon går alla jackor. 
IMG_8547
Jackorna kom igår och jag höll på att smälla av. Herregud vad ni har beställt.
img_7478.jpg
img_7501.jpg

Halva Sverige kommer gå omkring i likadana jackor, haha! (Här finns dom.) Inte konstigt med tanke på priset och de kommer snart ta slut men jag kan beställa hem fler.

 

Hade en överjeflig dag igår. Vi packade som dårar.

IMG_8548
IMG_8549
IMG_8550
Gick dessutom omkring hela dagen och var helt säker på att det var onsdag. Har tagit ledigt på torsdag (imorgon alltså) och lade i turboväxeln för att få så mycket gjort som möjligt. Jobbade så att jag var yr i pallet och det var länge sedan kan jag berätta. Brukar lyssna på kroppen och dra i handbromsen men igår släppte jag filtret totalt. Allt eftersom jag som sagt skulle vara ledig och ville få iväg så mycket som möjligt.

 

Kommer hem, får ett sms som gör att jag är tvungen att koppla på hjärnan. Inser då att det är tisdag. TISDAG. Fifan så sur jag var. Jag skulle vara ledig från jobbet för att vara med på Hud & Kosmetikmässan. Ingen mässa för allmänheten, bara för branschfolk och press. Fick en inbjudan för länge sedan och hade sett fram emot det. Alltså, ska ju fortfarande dit, men nu tog det 24 timmar längre tid … morr.

 

Fixade mat sen var det dags för möte på dansskolan. Under kvällen bestämde jag mig för att skita i att gå tillbaka till kontoret for ever och satsa på min nya karriär:

Tjejerna är uttagna till VM och jag talade om för dom att de just fått en ny gruppmedlem. Snälla som de är så var jag varmt välkommen i gänget. Lite stel och inte så mycket taktkänsla, men det är ju glädjen som räknas, hehe!

Så här ser dom ut utan stjärnreserven. Det är möjligt att jag kanske får träna lite extra men det där kan väl inte vara så svårt!

IMG_8556

För övrigt inte så jädra smart att trycka i sig en sån här 22.45 igår kväll. 02.48 var sista gången jag tittade på klockan. Amatör de luxe.

 

Idag onsdag. En hel jefla dag tills jag är ledig. Nu till kontoret och packa grejer till er. Har ni några spörsmål som rör leveranserna så maila mig på mona@hemslojdsprodukter.se. Då ser jag det direkt. Här inne hinner jag inte hänga idag.

 1. Måste fråga, varför äter du så onyttigt? Nu är jag själv bara lite gravid-mullig (efter 9 år sedan sista …) men jag tänker mycket på vad jag äter! Vitt bröd och alla färdiga drycker med så mycket socker, det är verkligen no, no. Och jag måste säga att ju äldre jag blir desto sämre kan jag ta socker! Nu går knappt ett bakverk ner utan att jag blir tokdålig i magen. Så självklart undviker jag det mer och mer, magknip och rännskita är inte kul!

  Hoppas du tar min fråga rätt, jag tänker bara att du som (enligt dig själv) var mycket stor tidigare och är opererad – du säger ju att det bästa är att du har fysiska hinder att inte äta för mycket. Men en statoil-korv eller Starbucks kalldryck är ju grymt onyttigt!

  Kram och tack för en underhållande blogg <3

  1. Jag brukar inte äta så onyttigt, det där är en panikmacka, jag avskyr ljust bröd men de hade ingenting annat att välja på. Föredrar kavring, eller annat mörkt bröd. Tack för fin komplimang!

   1. Men du Mona, kavring är mörkt av mörk sirap – inte av nyttigheter.

    (Ska man döma av det du visar här i bloggen är det panik”mat” mest hela tiden. Men visst inser jag att du inte bloggar om heeela ditt liv, utan om valda delar, ”with a twist”.)

    1. I know, men jag får ont i magen av ljust bröd. Den där åt jag två tuggor av. När jag är svinhungrig och står i en affär så är det alltid samma sak: ”äh, det funkar nog”.

     ..och ja, det är bara en liten del som jag visar här i bloggen. Väldigt liten.=))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..