Bästa frukostdejten

IMG_8237 (1)
Igår morse lurade jag över LidbyLiving-Malin till Wilmer Kaffebar för en frukost. Hon har aldrig varit där trots att hennes kontor ligger en spottloska därifrån. Jag var ju tvungen att låta Wilmer-Malin bjuda henne på caféets omtalade avokadosmörgås!
IMG_8276
Vår lilla frukost slutade tre timmar senare. 
IMG_8280
Malin, Wilmer-Malin alltså, berättade att Christina, mediumet som hon är hennes kompis och som jag gick till för två veckor sedan, hade varit där och lämnat en present till mig. 
IMG_8274
Jag blev superöverraskad eftersom det inte var något jag förväntat mig alls.

IMG_8286

Öppnar och blir fullkomligt överrumplad när jag såg den fina bokasken.

IMG_8288

Lyfte på locket och hittade det här! Ujuj, sånt har jag bara sett i filmer!

 

Jag lade ju ut hennes hemsida efter att jag var där varpå flera av er bokade tid hos henne.

 

Skärmavbild 2016-09-04 kl. 18.47.36

 

Skärmavbild 2016-09-04 kl. 18.47.45

Fick två kommentarer nu i veckan. Jag och Christina har bestämt oss för att göra något tillsammas med läsare som är intresserade av sånt här. Frågan är bara om november är för tidigt, eller om vi ska ta det i februari. I december går alla pengar åt till julklappar och i januari är alla superpanka efter jul. Jag tänker herrgård, god mat, umgänge, och så får man sittningar med Christina.

 

Vad säger ni, bra idé?

 

LOADING..