Bästa fredagsstarten!

IMG_8162
Igår åkte jag ut till Jenna som jobbar på Dannileespa. Hon gör en himla massa, men mest ögonbryn. Blev aningen förvånad när det visade sig att kunden före mig var en bloggläsare, Helena. Sjukt kul att träffas! 
IMG_8164
Snygg som f-n var hon också! Det framgår inte här men jösses vilka vackra ögon hon hade. Själv var jag inte särskilt vacker. Jenna skällde på mig för att jag inte sköter underhållningen av mina ögonbryn. Noppningen alltså. Ähum … host host, brukar låta Frans-Linda och Filler-Jenny fixa det åt mig.

IMG_8167

Jenna har har semitatuerat mina ögonbryn. Ingen livstidstatuering alltså utan den håller bara i 1-3 år beroende på vad du har för hudkvalitet. Tur är väl det för tänk om man skulle ha hamnat hos någon kass utövare. Nu hade jag tur med Jenna eftersom hon var starkt rekommenderad. Håller till i Tumba, världens ände här i Stockholm men hej och HÅ vad det är värt resan dit!

IMG_8168

När man gör en sån här ”tatuering” så måste man tillbaka inom ett år för att eventuellt fylla på. Det är olika för olika människor. På vissa märks ingen förändring alls, hos andra släpper färger efter ett tag.

 

Jenna hade varit inne på bloggen och konstaterat att det nog var dags för universumskan att omedelbart infinna sig då hon tyckte att brynen bleknat lite. Plus att jag inte noppat dom som jag skulle. 

IMG_8171
När hon noppat dom tog hon en liten, liten skalpell och börjar skära små hack. Varje hack symboliserar ett hårstrå. Det är inte världens skönaste känsla, känns hela vägen ned till Fiffi … och tillbaka, men man står ut. 
IMG_8180

Sen schmackar hon på med färg och låter det sitta ett tag. Jag ska alltså inte se ut som ovan. 

IMG_8181
Färdig med vänster bryn.
Resized_IMG_20160902_110612
Tar bort överflödet och poff så är man snygg som attan! Kolla noga; hon har förlängt mina bryn med en cm, längst ut till höger. Detta eftersom jag i unga år noppade bort dom for ever… det var mode á la 80-tal back then… Ja, mina fransar ser förjefliga ut, ska till Frans-Linda på onsdag.  Hur som, så här svarta kommer brynen vara i ett par dagar, sen lägger det sig och blir perfekt. 
IMG_8183.JPG
Nisse fick sig en liten behandling också. Nä, skoja’ bara. 
Resized_20160902_092124
Resized_IMG_20160902_103251
Resized_IMG_20160902_103655

Sweet Lord som det syns hur slut jag är. Måste ta in på ett spa snart.

IMG_8228

Resten av dagen ägnades åt arbete på kontoret. Kvällen ägnades åt att umgås med talibanen och Wilmer-Malin.

 

I morse vaknade jag och var fortfarande svintrött. Har sovit 10 timmar i sträck två nätter i rad men det hjälper inte. Hjärnan är fortfarande i jobb-mode. Trodde att det var söndag morgon i morse. D e n glädjen när jag insåg att det är lördag.

 

Idag ska jag inte göra ett enda jefla skit. Möjligen röja lite här hemma. Har köpt en superfin matta av LidbyLiving-Malin och ska bara bestämma mig för var den ska vara. Sen måste jag bära upp mitt nya badrum till övervåningen. Och köra 10 maskiner tvätt. Och packa ihop resten av trädgården.

 

Ähum. Jag hade visst lite att göra idag ändå.

 

Laters!

 1. Vad vacker Jenna är 🙂

  Jag ska jobba idag, rena semestern när man har en ettåring och en tvååring hemma, hehe. Men sen ska vi börja röja i trädgården, plocka in möbler och klippa träd. Längtar faktiskt lite, är så skönt att få det städat 🙂
  Trevlig lördag!

 2. Hej Mona!
  Jag brukar inte kommentera men nu måste jag pga känner behov av att få ögonbryn. Har varken vettig färg, form eller kvantitet. Var ivrig med pincetten en gång i tiden. Makeuprutinen suger pga detta. Är dålig på make up så det kan ta så lång tid att få det snyggt och jag har verkligen inte den tiden (en snoris på 3 och en nollåring). Nu till saken. Vet du någon som utför den här typen av ögonbrynstjosan i Malmö? Någon med seriösa skills… Har tyvärr inte möjlighet att asa iväg till Tumba anytime soon.

  Tack för en riktigt bra blogg!

  Elin

  1. Tack för din fina komplimang Elin! Dock vet jag ingen i Malmö men jag har däremot världens bästa läsare, varav många som bor i Skåne och som borde veta!

 3. Hmmm plockat bort sina ögonbryn? Har plockat mina i 30 år och tycker det blir två för varje jag plocka bort….. Kan man få lite tips på hur man blir av med dem för alltid?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..