Nu kan ni bajsa igen

Reklam för mina egna grejer

 

My Godness; vår osannolikt överlägsna bajssprej har varit tokslut i ett par veckor men nu är dom på gång in igen. Får ett lass i nästa vecka så nu kan ni beställa!

 

Dessvärre har inte distributören skosprejen och jag vet inte när dom får in den heller. Lite oklart. 

IMG_6161
IMG_6165

Ni som inte har provat: det här är en amerikansk sprej gjord av eteriska oljor. Man sprejar 4-6 sprut i toaletten INNAN man gör nummer 2. Oljan gör att bajslukten kapslas in och det luktar INGENTING. Jag har sålt hundratals flaskor och många, MÅNGA, beställer om och om igen. För att den verkligen funkar! Suverän för döttrar (och söner också för den delen) som aldrig annars vill/vågar gå på toa i skolan.

 

För att inte snacka om alla kontorsmänniskor. Finns i två storlekar; stor för hemmabruk och liten för ficka eller handväska. Inte dyrt.

 

HÄR beställer du. Och du, glöm inte att den kommer in i lager n ä s t a vecka.

 1. Är rekommendationen verkligen 4-6 sprut, finns det någon som använder så mycket? Jag sprutar en eller kanske två gånger, det döljer eventuella lukter alldeles utmärkt. Första gången råkade jag spruta 3-4 gånger och höll på att få akut andnöd.
  Charlotta

 2. Jag tycker också att det blir alldeles för stark doft av så många sprut, räcker med något enstaka. Dock har en av mina flaskor börjat läcka i sprutanordningen vilket är lite irriterande då man alltid blir så kladdig om fingrarna samt att den sprutar dåligt. Fler som haft problem med detta eller är det bara jag som har otur?

 3. Håller med de andra, 4-6 sprayningar och jag ser hellre att det luktar skit, haha. En, två gånger är lagom! Helst en men man måste ju ”spruta igång” den först.

 4. Jippi!!! Vi kan inte vara utan längre! Maken är också såld på denna (vilket jag är tacksam för! ). Bästa inflyttningprsenten (tillsammans med toapapper) också!

 5. Håller med om att det verkligen bara behövs 1-2 sprut. Och funkar lika bra efteråt. Vilket iofs Victorias Secret’s sprejer också gör.
  Jag förstår dock inte det ‘hemliga’, för oavsett spray så luktar det ju blommor el annat, och alla fattar liksom ändå.

  1. Haha, I know, men jag ser det mer som hänsyn till nästa besökare! Och jag har testat VS, funkar ok men inte mer. Det här är eteriska oljor som lägger sig som en hinna på vattnet och det är det som gör att stanken inte tar sig igenom…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..