Pruttiga magar

Det här med att åka smockfullt tåg i Norge …

IMG_8152

….. och någon fiser. För, trots att ens egen mage står i 8 hörn pga ”mässmat”, det vill säga, en jäkla massa onyttigt; wraps, pizzaslices etc, och håller på att explodera, håller man sig. Hårt. Och blir irro på den jefeln som släppte sig eftersom det är exakt 18 minuter innan dörrarna öppnar sig och man kan kliva av.

IMG_8156

Och det här med att sitta på ett plan hem, med en mage som växer och ser ut som en spärrballong … pga ovan … men av hänsyn till övriga passagerare kniper man igen bajlådan så hårt det bara går …

IMG_8159

… för att nån timme senare sitta i sin egen bil på väg hem från Arlanda och fisa ikapp med varenda vägtrafikskylt med fönstren neddragna för att få ett nödvändigt korsdrag. Maj Gadd. Jag är verkligen ingen fis-typ men holy smoke. Tre dagars vitt bröd och annat skit i Norge kostade mer än det smakade.

 

But, I’m home. ÄNTLIGEN är mässandet över för min del. Maken är kvar och kör fram till söndag. Sen är dröjer det till januari innan det är dags igen.

 

Idag fredag. Börjar helgen med att åka på ett återbesök hos Jenna, som har semitatuerat mina ögonbryn. Hon har via bloggen noterat att jag behöver påfyllnad så jag fick en kallelse om inställelse, hehe. Sen till kontoret och packa varor till er. Det går iväg prylar varje dag och i nästa vecka är vi äntligen ikapp. Mässorna är slut och jag kan börja leva ett normalt liv igen. Idag jobbar jag min trettonde dag på raken och konstaterar att jag är way too old för att hålla den takten.

  1. Haha känner så igen mig i det där, så skönt att fisa loss i bilen :’)
    En fråga, ditt halsband. Är kedjan 34cm? Har kikat på ett kort halsband och mätt och det är nog på centimetern att det går att låsa. Men den där centimetern är ju det som gör att jag gillar det 🙂

  2. Hej Mona. Vet inte om du mår lite bättre just nu eller om det är hårfärgen, fransar och tan som gör det. Du ser pigg, fräsch och glad ut. Önskar dig allt välmående.

  3. Skönt att du mår liiiite bättre i alla fall, man får greppa de små tillfällena av välmående!! Själv åker jag till södra Spanien för en veckas golf med en kompis i eftermiddag. Dagens väderrapport +34 grader!!! Just saying… hehe happy weekend to you!

  4. Men alltså, luktar fisar i flygplan? Jag och en kompis har kommit överens om att de gör nog inte det (fast hörs gör de i alla fall!). Någon mer som kanske kan prova för forskningens skull?

    1. Ska se vad jag och kollegan kan göra den 13 sept när vi flyger till Bromma……… För hem kan vi ju inte göra det. Skulle de lukta blir vi ju lidande 😉

    2. Jag har testat, en pytteliten en smög sig ut från mig men den stank så tanter bredvid höll för näsan. Där satt jag och skämdes. Hade inte ens nån att skylla på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..