Min Kavli-sommar

Reklam

 

Okej, nu har sommaren passerat och min reklamkampanj med Kavli närmar sig sitt slut. I början av sommaren fick jag ett gäng mjukostar som jag skulle gå igenom and here is my verdict:

IMG_0267
Ganska snart stod det klart vilka som stack ut i det här hushållet: MildOst, som maken knarkat i 10 år, är den han ätit minst av. Hans nya favorit är SkinkOst och BaconOst. Själv har jag ätit PapprikaOsten (snorgod) hela sommaren och flera av dessa tuber har vi fått köpa nya då de tagit slut. Min fem-i-topp-lista är:

 

PaprikaOst – dock supersvår att få tag i … har jag märkt.

SkinkOst

RäkOst

MildOst

KräftOst

IMG_0563
IMG_0393

En sak tycker jag är märklig dock. Eftersom vi som sagt alltid har MjukOsten hemma så har det hänt att just tubvarianten varit slut i affären. Då har jag köpt MjukOst på ”låda”. Ni vet, den som finns i en ask. Problemet är att jag inte tycker det är samma sak. Alltså, jag fattar att innehållet är exakt densamma som i tuben, men jag kan bara inte med den varianten. Det är liksom inte samma känsla som att klämma ur en tub.

 

Förlåt mig Kavli men jag är en tub-böna.

  1. (Blir mycket kommentarer från ”Anne” nu. Här är en till )
    Jag gillar också paprikaosten…. mycket!!! Kan inte du Mona kolla med Kavli varför den är sååååå svår att få tag i?!
    Btw – Fick min stickade poncho idag. Jisses så fin den är. Älskar polokragen som inte sitter åt.

  2. Paprikaost och champinjonost går inte att hitta i min del av Sverige, däremot finns en krabb-och hummerost, men den smakar som räkost.
    Håller med om att tuberna smakar annorlunda och jag tror att det beror på att tuberna och lådorna är gjorda av olika material.

  3. Jag måste säga att jag tycker Fjällbrynt gör godare mjukostar faktiskt. Har du smakat dem? Tuben håller osten fräschare, den torkar fort i plastbyttan!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..