Det här med norska priser

IMG_8017

Inte nog med att ALLT kostar svin i det här landet …

IMG_8016
Mitt halvliters-knark har plötsligt blivit pygmésize … till priset av vad en 1-liters flaska skulle kosta hemma.

 1. Vi kom nyss hem från vår hytta. En liter laktosfri mjölk kostade 26:90, på lågprismarknaden Kiwi. Hu. Men det norska brödet – det saknar jag alltid när vi kommit hem….

 2. Med tanke på att du undviker innehållsförteckningen så är det bra att den är dyr….
  Den innehåller sånt som kroppen inte kan bryta ner eller göra av med,

  1. Näe, det där stämmer väll ändå inte helt?

   Att kroppen inte bryter ner delar av den har du 100% rätt i. Men det stannar ju inte i kroppen. Peoblemet är störst att ingen vet vad det för för konsekvenser i naturen, bara att det inte bryta ner där heller. Har pga att det kommit ut i naturen som man huttat spår av det i toppjägsre som isbjörnar. Eftersom de ätit andra djur som har det i sig pga att det kommit ut i naturen. Dånt tycker jag är direkr läskigt men som sagt ver vi inte konsekvenserna av det.

   Och det gälle inte alla sötningsmedel heller. Vissa är nedbrytningsbara och jag mins inte just nu vilken som inte är det… Tror Zero innehåller den nya medana lighten förr iaf innehöll den gamla.

   1. Kroppen kan inte göra sig av med allt. Lit blir restat även I våra kroppar. Och ingen vet ännu vad det gör varken med oss eller andra djur/växter I naturen. Men tydligen ska det smaka gott….
    Jag gör det enkelt för mig, undviker sötningsmedel I alla former och måste jag har så försöker jag använda honung det kan både min kropp och naturen hantera. Enda problemet är att jag inte tycker om honung så risk för överdosering finns inte :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..