Jag tycker på allvar att ni ska prova Linas!

Nu blir det reklam!

 

Ni som läser mig varje dag vet att jag prenumererar på Linas Matkasse. Det finns ju en del alternativ på marknaden och jag ska villigt erkänna att jag var motvallskärring när talibanen kom hem och sa att vi ”måste prova Linas” eftersom hennes bästa kompis hade det. Talibanen är lite halvjobbig när det kommer till mat så jag lovade att prova. Tror det här var förra året någon gång.

 

Kan ju säga så här; det finns en hel del rätter som jag aldrig i livet skulle äta hos Linas Matkasse om det inte vore för att jag redan från början bestämde mig för att, vad som än stod på menyn så skulle jag prova det. Well, döm om min förvåning när det so far inte har lagats en enda rätt som smakat äckligt mindre gott. På riktigt. Okej, jag ska erkänna att dom gröna ärtorna och majsen inte sitter på min gaffel. Ever. Och kanske inte heller dom däringa haricort verts.

 

Under en månad framöver har jag ett officiellt samarbete med dom. Nu har alla nya kunder möjlighet att testa deras matkasse för 299 kr och då få en salladskasse på köpet! HÄR ser ni alla alternativ.

IMG_7893
I söndags kom veckans matkasse. Jag kör alltid Originalkassen varannan vecka och Barnkassen varannan. Har testat flera olika kassar och byter ibland men den som jag alltid har, är just Barnkassen. Första gången trodde jag att den skulle innehålla typ fiskpinnar och sånt men jäklar vad god mat det är!

IMG_7925

Veckans innehåll i Originalkassen, inkluderat Salladskassen.

IMG_7928
IMG_7929
IMG_7927

Det jag gillar är att Linas har olika svårighetsgrad/tillagningstid på varje rätt. Lätt, Medel, Tuff. Igår fuskade jag och gjorde i ordning onsdagens mat, eller vilken dag det nu var; Spenatpizza!

IMG_7931
Ni som hängt här ett tag vet ju exakt vad jag tycker om grönsaker. Dom är livsfarliga. Men, jag har som sagt lovat att göra och smaka på varenda maträtt som jag lagar från Linas. 
IMG_7937
Både maken och talibanen höll på att smälla av när de såg vad som vankades. Spenat är inget vi i normala fall har på pizzor så de såg väry skeptiska ut. ”Alltså, äter jag så äter du!” sa jag och stirrade på maken när han var på väg ut genom dörren för att åka ner till Statoil och hämta en korv. 
IMG_7940
Kan ju meddela att samtliga tallrikar var rätt tomma efteråt. Det v a r överraskande gott! Dock hann de andra ställa sina i diskmaskinen…
IMG_7941

Har ni inte provat Linas förut så g ö r det!

Supergod mat, min absoluta favoriträtt därifrån är den här. Har gjort den säkert 30 gånger och tröttnar aldrig!

Finns det några nackdelar då? Well, innan jag blev kund så hade jag hört att med Linas så var det bara en massa hackande. Det var en av anledningarna till att jag var tveksam men jag kan på riktigt säga att ja, man får hacka en del, men variationen av recept och det faktum att maten är supergod, överväger det alla dagar i veckan. Lätt.

Gå in och prova. Det är LÄTT värt pengarna! HÄR klickar du!

OBS! Se till att koden TACKMONA står med som rabattkod vid beställning, men det gör det automatiskt om ni följer länken.

 1. Jag håller med helt om Linas. Jag har deras kasse som är för två, eftersom jag bor själv. Annars får jag äta samma mat lite för många dagar för att det ska vara roligt 🙂 Men alla rätter har varit så himla goda!! Och visst, det är en del hackande, jag är dock rätt intresserad av matlagning så just den biten bryr jag mig inte om, det är bara så himla skönt att slippa komma på vad jag ska laga. Det blir dessutom sjukt prisvärt tycker jag, för i de flesta fallen räcker de flesta rätterna till åtminstone 3 portioner så oftast får jag ut åtminstone 10 portioner för det facila priset av 499 kr + frakt till dörren samt att det blir mer eller mindre noll svinn. Jag har provat andra kassar, men nu är jag helt klart fast för Linas 🙂

 2. Matkassar är en fantastisk företeelse! Själv har jag prenumererat ( säger man så) på Linas tidigare. Godkänt betyg, men inte mer. Eftersom jag bor i en stad de bara levererar varannan vecka känner jag att de inte riktigt matchar mina behov. Istället har jag nu ICAs familjekasse som jag kan få varje vecka, var tredje vecka eller hur jag väljer. Mina barn tycker också bättre om de recept son vi får i Ica-kassen än Linas. ( billigare är den också ) och det är ytterst få veckor vi behöver komplettera med ingredienser utöver basvaror som ris och olja , Linas lista brukade vara mycket längre. Det som Lina klarat lite bättre än Ica är nog andelen ekologiska varor . Bara mitt lilla input 😉

 3. När jag har haft Linas har det var och varannan gång varit råvaror som behöver reklameras. Oftast i form av mögliga eller ruttna grönsaker. Inte kul! Dessutom blir det dyrare än om jag handlar själv. Och hackandet har jag inte riktigt tid med. Men det är skönt att slippa hitta på vad man ska äta…

 4. Vi har heller aldrig behövt reklamera någonting därifrån, trots betydligt längre köptips än ett år. Har heller aldrig hört någon bekant som nästan det heller,och sådant hör man ju direkt isåfall.

 5. Det märks att grönsaker inte är din starka sida, det där kan inte vara spenat, tippar snarare på grönkål eller så.
  Ha ha ha ha, förlåt men du är så rolig….inte bara nu utan över lag.
  Tjingeling!

 6. Vi är en familj på fyra och med barn i tonåren. Vi slutade för att samtliga aldrig blev riktigt mätta. All kred för bra recept men nä inget kul att det är så snävt beräknat per portion. Detta trots att vi hade största original matkassen. Och jag som dessutom vill ha till matlåda, glöm det…

 7. Finns det någon matkasse med allergianpassat innehåll? Jag har spanat men inte hittat nån som är garanterat fri från mjölk och ägg.

 8. Körde dem i nio år tills vi drog utomlands. Var med från början med andra ord 🙂 Love it. Nu är matkontot lite högre, variationen snävare och matspill tyvärr. Älskade min Linas – har dock recept som jag lagar även i detta land! Men jag måste planera och handla …. Inte min melodi. Och just det, mina barn är uppfödda på Linas, absolut största fördelen – de smakar alltid på allt!!! Behöver inte gilla allt, men de smakar 🙂

 9. Hade för mig du slutade med Linas för att talibanen o maken knorrade och inte tyckte det var så bra?
  Tycker själv att det är jätteskönt att slippa tänka och handla vad man ska ha till middag. Har bara provat några gånger men tycker väl att allt är väl inte jättegott och allt går inte hem hos familjen.
  Men största vinsten är ju att man vinner tid.
  Skulle vilja prova andra kassar för att jämföra.

    1. Står att du tagit paus med Linas på grund av interna klagomål 2016.04.25;-))
     Men det kanske inte var maken och Talibanen som jag tolkade det.
     Så då trodde jag att det var nån som inte gillade det så mycket.
     Dom kan ju ha ändrat sig;-))

     1. Kan säkert stämma, ett tag hade vi Snabba kassen och då blev det grinigt hemma. Den har dom nu slutat med och favoriten för samtliga är numer Barnkassen. Varvar dock den med Originalkassen.

 10. Kul att du gillar dem men själv kan tyvärr inte rekommendera Linas Matkasse alls. Hade barnkassen men slutade då jag vid ett flertal tillfällen fick dåliga grönsaker och portionerna var för små. när jag reklamerade de dåliga varorna så svarade de inte ens på mailen….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..