Bad timing

Lite reklam

 

Vi håller ju på att renovera vårt ena badrum där hemma efter en fuktskada och jag lyckades övertala maken att vi inte skulle ha kvar den gamla inredningen. Bortsett från att han absolut skulle ha sitt jädra bubbelbadkar, så kunde jag göra vad jag ville. Tyckte han.

 

Därför har han ingen som helst aning om vare sig kakelfärg eller färg på det nya möblemanget. Jag har väntat på leverans från Golvpoolen och därför skickat hem hantverkarna till dess att grejerna skulle komma.

 

Just nu är jag på mässa i Norge. Min mamma, 70 år, är hemma och passar talibanen.

IMG_8008
Igår fick jag ett MMS.
IMG_1472
IMG_1471

Kan säga att 200 kg senare var det inte så konstigt att mamsen darrade på manschetten när hon skulle ta bilder för att visa mig hur mycket det var. Hon och talibanen hade burit in rubbet själva och jag gissar att jag kanske inte ligger så där jättemycket på plussidan.

 

Men jag kommer få ett fint badrum, hehe!

  1. Jag älskar din blogg. Läser oftast det första jag gör på morgonen när jag ligger i sängen och vaknar till. Ibland har jag brottom och hinner inte och kommer hem och inser ”jag har inte läst Monas blogg idag.” Blir alltid lika glad när jag inser att jag har minst ett nytt inlägg att läsa 🙂 Hejja dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..