Diskhjonet från Finhooden

Reklam

IMG_7854

Igår hade jag ett jobbmöte med en av mina favoritkompisar, Lena, på Wilmer Kaffebar.

IMG_7846

Passade på att presenter damerna för varandra. Det fina nu för tiden är att jag umgås i princip bara med kompisar som skulle kunna träffas hela bunten samtidigt och ha kul, trots sina olikheter. Annars kan det ju ofta vara så att man har ”spridda” typer av kompisar, det har i alla fall jag.

IMG_7882

Lena har jobbat som ansvarig på Elisabeth-skolan i hundra år. En privatskola där man utbildar sig till hudterapeut. För några månader sedan blev hon headhuntad till L’Oréal. De äger ju i stort sett varenda smink- och hudvårdsmärke och har nu anställt Lena för att presentera ett nytt hudvårdsmärke på den svenska marknaden. Fick en fin present av henne. 

IMG_7842

Lena ska hålla ett föredrag när vi åker med Viking Line den 8 oktober. (Snart kommer länken för bokning av resan upp. Ska se till att det sker inom ett par dagar.) Hon är extremt duktig på hud och på vad man ska och inte ska göra när man passerat 25+… och hon är dessutom skitrolig, så ni kommer ha superkul!

IMG_7862

När mötet var klart hoppade jag in som diskerska på caféet. Malin var två personal kort och eftersom jag har noll koll på hur man gör espressos och annat så tog jag mer än gärna disktjänsten.

IMG_7869
Slet som en babian i några timmar och det var verkligen skitkul. Det var extremt många gäster så det fanns inte en sekund över för en paus. Älskar när det är högt tempo. 
IMG_7864

15.45 lyckades jag trycka i mig en lunch. Tokslut.

 

Kom på att jag hade tagit med en present till Malin. 

IMG_7837

Vi har börjat sälja dessa gummiarmband av latex i vår smyckesshop, HÄR och kan fram till den 9/9 erbjuda 20% men glöm inte att skriva in RUBZ för att få rabatten! Dom är verkligen superfina.

IMG_7878
Själv har jag dessa.
IMG_7877
Och i höst vill jag göra något med dom här. Skulle ni köpa dessa om jag fixar ett kanonpris och låter en del av intäkterna gå till Cancerfonden? (Givetvis redovisade siffror.)
IMG_7873

I alla fall. Var helt slut när jag jobbat klart på Wilmer och stapplade iväg till bilen. Väl utanför den blev jag skitirriterad över att fjärren på bilnyckeln slutat fungera. Fick inte upp dörren. Orkade med att behöva ringa maken för att bli upphämtad och åka på att fixa ny nyckel idag. Stönade högt tills jag insåg att jag stod utanför någon annans bil eftersom … senast jag kollade hade jag ingen ljus skinnklädsel. Well, jag fick skylla på tröttheten.

 

Åkte hem och dog i soffan. Det här med att laga middag fanns inte på kartan. Maken var på jobbet och skulle mest troligt vara lika trött när han kom hem. På söndagar får vi Linas Matkasse som skall lagas måndag-torsdag. Kan säga att det kommer fattas en dag den här veckan.

 

Idag måndag. Måste jobba som en gnu idag eftersom vi åker till Norge på mässa early birdy i morgon. Som vanligt så åker jag hem på torsdag, när mässan öppnar. Maken är kvar och säljer till på söndag.

 

OJ vad tråkigt att jag missar den delen.

    1. Kan inte se just nu men om det är den svarta så kommer den in onsdag morgon. Fick precis lev.besked från UPS.Packas samma dag så har du inte fått sms absolut senast nästa tisdag så hör av dig direkt. Vi har s j u k a leveransproblem med DHL/Schenker. Eller ja, det har alla deras kunder, inte bara vi…

  1. Hur är det med leveranstiden för armbanden? Väntar fortfarande på den svarta Caritan, lite trist med så långa leveranstider.

    1. Jag vet, vi är i regel supersnabba men som jag har berättat så har den svarta Caritan varit försenad. Vi har väntat i två veckor på leverans men nu kommer den på onsdag och vi skickar ut alla beställningar, närmare två hundra, direkt efter. Våra smyckesbeställningar sköts från kontoret i Borås. Jag beklagar verkligen Ingrid. Det är första gången vi jobbar med den här fabriken och vi har nu varit extremt tydliga med att vidare samarbete hänger på att de är tillförlitliga med sina utlovade leveranstider. De gav oss ett lev.datum (1/8) men jag skrev 15/8 i varubeskrivningen för er läsare,för att vara säker på att vi fått dom. De beiga dök upp i tid, och enligt följesedeln som låg i, skulle även de svarta vara med, men det låg bara några stycken där. Tyvärr hjälpte inte ilskna mail och hot om aldrigmerjobbameder, de kunde inte få fram de snabbare än så här… två veckor senare…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..