Sista dagen på Formex

Sweet Lord, igår blev det körigt. Sjukdom bland personal gjorde att jag och maken skulle stå ensamma i varsin monter hela dagen. Typ det a b s o l u t tråkigaste jag vet. Hade planerat att gå runt bland utställarna och köpa in grejer till mina egna webbsidor. Hej och hå vad det gick åt helvitti.

IMG_7770
Däremot kutade jag bort till Cream-montern innan mässan öppnade. Alla kläder som visas nu kommer ut först i vår. Att vänta är inte min starkaste gren så jag blir lika frustrerad varje gång.
IMG_7714
Kicki (sittandes), som har agenturen i Sverige, och hennes vapendragare Lena hade inte hunnit komma än så jag fick röja runt själv. Sweet Lord vad fina grejer det kommer i vår. Cream är det enda märke som jag kan beställa på nätet och veta att de verkligen sitter bra. För hundra år sedan köpte jag shitloads av Cream av Tina och Anna på SysterLycklig, innan de så småningom gick över till andra märken.

 

Creams passform på en kropp med former är överlägsen. Och nä, jag får inte betalt för att säga det, eller ens en enda klädtrasa. Det bara är så. Har som sagt mycket Cream och med undantag från en svacka jag tyckte de hade under ett par säsonger … i form av kläder jag inte tyckte var snygga, så har jag varit en trogen kund och efter att ha snokat igenom utbudet de hade på mässan så kommer handla en hel del i vår!

IMG_7782
Det ser ut som om det är bling på denna men det är små vita pärlor. Supersnygg. 
IMG_7788
Enkla men snygga vardagströjor med grym passform. 
IMG_7784
Åh vad den här tunikan/klänningen INTE blev fin på bild men SÅ snygg i verkligheten!
IMG_7781
IMG_7780
IMG_7777
Enkla men skitsnygga sommarklänningar.
IMG_7775
IMG_7778
IMG_7783
IMG_7774
IMG_7789

Alltså. Det här med att vänta till våren. Suger fett tycker jag. Vill ha nu!

 

Men, det blir till att vänta. Som vanligt. På vägen tillbaka knallade jag in till Calou.

IMG_7796

IMG_7797
Har knappt hunnit prata med Carina och Mats men jag passade på att gå igenom sortimentet. Samma sak där, de kommer i vååååår!
IMG_7793

De här ska jag bo i nästa sommar. I flera färger. Sinnessjukt sköna eftersom det är gummisula. Noll ont i min onda rygg!

IMG_7791
IMG_7792
Och kolla in dessa raringar! Måste, måste ha! Well, tålamod är en dygd så det är bara att gilla läget.
IMG_7801
De man inte måste vänta på är dom här, har två av tre och kan varmt rekommendera dom! Jätte, jättemjuka och sköna att gå i! (HÄR!)

 

Efter den snabba rundturen var det tillbaka till montern. Trodde dagen skulle bli lugn men hade flera kunder. Vid lunch dök Wilmer-Malin upp med sin sambo J. De bestämde sig för att stanna kvar och hjälpa oss att packa ned allt. Vi har ju som sagt två montrar varav den ena, stora, skulle vidare till Norge. DHL plockar upp alla utställares pallar sent på kvällen för att sen köra över dom dit.

 

I normala fall tar det oss ca 4 timmar att packa ihop allt. Igår slog vi rekord. Maken ”J” och min styvfar monterade ned den stora montern medan jag och Malin tog min. Vi var färdiga 19.30 .. och då hade jag och Malin hunnit åka till kontoret en vända för att tömma en tokpackad Volvo-jeep. 

IMG_7814
IMG_7817

Tack Malin och J, true friends. Malin, som dessutom fyllde år igår. I love you.❤️

 

Kom hem, kastade i mig mat och knallade över till Snygg-Tove. En kompis här i finhooden (hon som är tandläkare och ska fixa mina fula tänder). Hon hade kräftmiddag för ett gäng tjejer, vilket jag så klart missade, men hon hade sparat bubbel till mig.

IMG_7833
Där var även bästa f.d grannen, Maria, som jag umgås mycket med. 
IMG_7824
Och hemliga”S”, Therese och Charlotte. Jag klev in just när de hade förhandlat fontänorgasmer och dejtingsidor. Sweet Lord som vi skrattade. 
IMG_7832
IMG_7835

Men, trött som en babian var jag tvungen att gå hem vid midnatt.

IMG_7819

Glad och lycklig över de vänner jag har i mitt liv.

 

Idag söndag. Det är bara ett par år sedan som mässdagarna ändrades från att ALLTID ha varit tors-sön till onsdag-lördag. Herregud, jag är leeeeedig idag.

 

Eller njae; nu ska jag hämta upp kompis Lórèal-Lena och vi ska in till Wilmer Kaffebar och ha ett jobbmöte angående resan med Viking Line den 8 oktober …. som ni ska med på! Efter det ska jag leka praktikant på Wilmer. Malin är kort om personal och jag ska sköta disken där idag. Hon vägrar men jag har sagt att det inte är något att snacka om. Man hjälper vänner i nöd.

 

Tjolahopp!

  1. Jag har länge tänkt att beställa från Calou men har sådan jäkla beslutsångest!! Ska jag ha svarta med brun sula eller dom nya i biege med ”snörningen” på. Dom första matchar allt jag äger i klädväg, dom senare är jag tokkär i. Kan du inte köra en liten modevisning med dom varianter du har? Pliiiiis? 😉 Jag inbillar mig att det kommer att vara en otrolig hjälp och nej, jag har inte råd att köpa båda även om jag gärna skulle göra det 😛

  2. Äntligen något du visar upp som ropar ”köp mig” till mig! De rosa calouskorna! Köpte ett par Astrid pink i början av sommaren. Första paret jag fick hade en defekt vänstersko men fick byta o de är jättesköna 🙂 När kommer de då? ”Våren” är ju luddigt då den i vissa butiker tydligen börjar före jul :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..