Tävla sig lite mer kanske?

Samarbete

Det var så många som ville tävla om att få ytterligare en gratismånad hos BookBeat så jag tänkte att vi skulle tävla en gång till. Förra gången var det min egen hittepå-tävling, men nu är den mer seriös  organiserad. Dessutom med en lite bättre vinst och det hela är superenkelt:

 

a) Följ BookBeat på Instagram: @BookBeat

b) Kommentera BookBeats senaste instagraminlägg med ditt bästa boktips och en kort motivering kring varför du tipsar om just den boken.

c) BookBeat-redaktionen utser den bästa motiveringen och vinnaren får en helårsprenumeration av BookBeats tjänster helt gratis!

 

Tävlingen pågår mellan den 24/8-7/9. Denna gång är det som sagt BookBeat själva som utser vinnaren så att muta mig kommer inte att funka, hehe.

 

Du som inte orkar tävla, eller som inte har instagram: gå in HÄR och signa upp dig för en månads gratislyssning. När du klickar på länken kommer den automatiskt att ändra från 14 dagars fritt abbo till 1 månad. Plättlätt att säga upp om man inte vill fortsätta.

 

Om du råkar ha missat mitt samarbete med dom så kan jag berätta att det är en boklyssnar/läs-tjänst där du hittar tusentals titlar, både gamla och nya som du kan läsa/lyssna på via mobilen eller iPaden. Tjänsten är perfekt för oss som inte gillar bindningstider. Har man läst klart så är det bara att avsluta. Å andra sidan; läser man någonsin klart?

 

Och ja, jag kommer tjata hela hösten om det här. För att jag tycker att det är bra.

Skarmavbild 2016-08-20 kl. 15.45.53

Tror att jag ska ta tag i den här nu. Någon som har läst den?

 

  1. Japp, det var den första boken jag lyssnade på. Blev så jäkla frustrerad! Jag VET att det inte är så enkelt att bara gå, men jag har så svårt för att läsa om en kvinna som nästan blir dödad på natten och äter frukost med honom på morgonen efteråt. Välj en feelgood-bok istället så slipper du slita ditt hår i frustration. 😉

    1. Hej Monica, fick detta svar nyss:”Vi har dubbelkollat och erbjudandet ska fungera, efter kunden skrivit i monasuniversum och klickat sig vidare till steg två i registreringen så uppdateras kontot från 14 fria dagar till en månad. Uppdateringen av prova-på-perioden sker först då kunden går vidare till steg två, inte i samband med att koden skrivs i. Har de provat detta?”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..