Formex, dag 3 … the väry last day

Well, igår åkte jag extra tidigt till mässan för att kunna gå runt och fotografera lite.

IMG_7667

H u r stora är oddsen för att min blus fastnar i säkerhetsbälts-mojen och inte följer med upp när jag knäpper loss mig?!

IMG_7668
Fick slita loss blusen. Morr.

 

Väl inne i montern tog jag med mig kameran och började knalla runt för att fota höstnyheter i olika mintrar. Problemet är bara att man alltid stöter på folk man känner och då stannar och snackar med allt och alla. Alltså hann jag inte med så mycket fotograferande. 

IMG_7673
Det här ovan är en av två favoritmontrar. 
IMG_7379
IMG_7378
IMG_7376
IMG_7380
IMG_7381
IMG_7674
IMG_7678
IMG_7688
IMG_7692
IMG_7687
IMG_7685
IMG_7675
IMG_7703
IMG_7681
Det är kanske inte riktigt allt man gillar här på mässan….
IMG_7679
Inte ens jag, som den bling-queen jag är, går igång på ovan…
IMG_7682
IMG_7698
IMG_7697
IMG_7700
Det här däremot, d e t är snyggt! Det ovanför alltså. Lampfoten i trä nedan går fetbort.
IMG_7701
IMG_7706
Igår var en lugn dag. Först fattade jag inte alls varför tills jag tyckte att det var lite väl många män i shorts och någon berättade att det var 26 grader varmt ute. 
IMG_7717
Som vanligt förgylls mina mässdagar med läsare som kommer förbi och det är verkligen jättekul! Ovan är Ann-Sofie, själv utställare. 
IMG_7743
Och så trogna och fina Kicki som har butik i Karlstad. Ett vandrande stort hjärta. 
IMG_7738

Carima, till vänster, har varit utställare i hundra år, men denna mässa hoppade hon över och var där som kund i stället. Här med Pons-Carmen. 

IMG_7736
Givetvis kom en av mina favoritmänniskor i mitt liv, Annika som driver Kingswood Inredning på Ekerö 
IMG_7714
Jag hann gå en liten sväng för att hälsa på Cream-brudarna; Kicki och Lena. Två av mässans absolut trevligaste människor. Första gången vi träffades, för några år sedan, ska jag berätta om i ett annat inlägg för det är en rolig historia.
IMG_7750
Jag hade det lite körigt igår eftersom en av jobbarkompisarna fick migrän och var tvungen att bli hämtad vid lunch. Det ställde till det lite och mitt i all röra kom jag på att jag skulle på ett viktigt möte inne i stan. Kastade mig i bilen bara för att hamna i en jättekö pga en trafikolycka. Jag, som alltid passar tider, fick råpanik. Skulle på en casting-grej och det var inte läge att komma försent.
IMG_7747
Köerna tog f-n aldrig slut så jag blev en timme försenad. Sjukt irriterad men det löste sig.

 

OJ vilket kul möte det var. Konkurrensen var stor så jag har inga större förhoppningar men får besked om två veckor. Till dess måste jag vara tyst.

IMG_7753

Helt slut efteråt åkte jag hem, andades i 10 minuter och tillbaka in till stan.

IMG_7758
Till Wilmer Kaffebar, som Malin har. Hon fyller år idag och hade tjejmiddag igår. Hon hade minsann sett Ernst bygga ett kräfttorn och skulle göra ett likadant.
IMG_7762
Fredagen avslutades med mycket skratt och en skitgod efterrätt.

Idag lördag och sista mässdagen. Klockan 17 stänger vi sen blir det åka av här inne i alla tre mässhallar. ALLA vill hem och packar ned i rekordfart. Vår ena monter, som kommer ta 4 timmar att packa ihop, åker vidare med DHL till Norge i natt, medan det jag har i min monter tas hem i kväll. Eller ja, det mesta, resten hämtar jag i morgon.

 

Allt medan det är härlig, ledig lördag för er, så njut!

LOADING..