Den där jackan ni vet

Reklam

img_7478.jpg

Tack för alla beställningar, det blev en jättesuccé! Ni har en del frågor som jag tar här istället för att skicka shitloads med mail till alla.

IMG_7501

Den finns i S/M och L/XL och jag trodde att jag hade L/XL men nu när jag kollar så är det S/M vilket betyder att dom är lite, lite stora i storleken. Varför jag tror det är för att jag i normala fall inte kan ha S/M pga mina boppar som … ähum … tar utrymme. Den är i 100% polyester och nej, jag har inte tvättat mina i maskin. Lämnade in den vita på kemtvätt i våras. Däremot rekommenderar jag er att hänga ut dom på en galge då och då.

 

Den har ingen dragkedja utan en ögla som man trär en liten träbit (tror jag det är) igenom.

 

Superpris 499 kr mot ordinarie 1295:-, HÄR!

 

  1. Hmm, om de är stora i storleken kan jag nog ligga risigt till. Kan du inte prova att hänga på den lilla storleken på stora dottern och se om hon drunknar i den? Tror du inte att hon och jag kan vara ungefär lika stora? Om du vill och när du har tid alltså, i framtiden, efter mässorna, när du hinner äta, andas och sova igen. 🙂
    Charlotta

  2. Vad bra att storlekarna är som dom är.
    Var lite oroli att jag kanske inte skulle komma i den jag beställt…. S/M.
    Väntar på å få paketet snart…. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..