Mässerbjudande, just for you

Reklam

IMG_8618

Ibland händer det att jag köper kläder som jag a l d r i g i livet skulle köpa annars. Alltså, jag ska förklara: för nåt år sedan såg jag den här jackan på Formex-mässan. Tyckte den var snygg men nä, inte kunde jag … var den inte lite för … ähum … ungdomlig för mig..?

 

Provade den änd och bestämde mig på en sekund. Den skulle jag ha. Lätt, för fifan så snygg den var på.

IMG_8617

Mässan slutade, hösten kom och jag bar jackan var och varannan dag … och gör det fortfarande. Månaderna gick, ny mässa nu i januari kom. Då såg jag en likadan fast vit. Ingen tvekan, den fick följa med hem.

 

Våren kom, jag varvar mellan den svarta och den vita. Varje, och då menar jag varje, gång jag har någon av dessa jackor på mig så får jag alltid en komplimang/fråga om var de kommer ifrån. Lite svårt att svara på då jag köpt den direkt av en grossist och inte i butik.

 

Nu tänker jag sälja dom själv … till ett svinbra pris: 499 kr. Inköpspriset till butiker. Observera att det är ca 10 dagars leveranstid: mässorna denna och nästa vecka måste avslutas först. Om ni kan vänta så länge så gå in och beställ NU, det finns bara ett begränsat antal och du, var inte rädd för att beställa vit, den får jag ALLRA mest komplimanger för.

 

HÄR hittar ni dom!

Normala i storleken..

LOADING..