Formex, dag 1

IMG_7368

Tidigt igår morse plockade jag upp 25-åringen och åkte ut till mässan. När man står på mässa måste man vara fin så kärringen var tvungen att sminka sig lite. Jag som sällan, eller aldrig, orkar göra det insåg att jag faktiskt kan sminka mig till att vara snygg, hehe!

IMG_7375
Älskar min monter som ”K” har gjort.
IMG_7371
IMG_7372
Passade på att kuta över till en av de andra hallarna där vi har vår stora monter. Den ”riktiga” so to speak.
IMG_7374
Visst är det fina hjärtljusstakar? Dom har jag designat!
IMG_7373
Japp, tänka sig att tuppar säljer även nu. Vi i Skandinavien är de enda länderna i världen som bara har sådana framme vid påsk!
IMG_7384

Bästa gänget: Malin/LidbyLiving, Pons-Carmen/Pamelia, moi och Maria/Reunion Home. Älskar dessa bönor. 

IMG_7399
Som vanligt kommer det shitloads med bloggläsare och hälsar på. Just dom har raringarna, Sofia och Sandra läser inte min blogg morr men det gör deras mamma, Agneta, som bett tjejerna komma in och säga hej. Supertrevliga och jag blir a l l t i d så himla glad!
IMG_7391
En stund senare kom den här snyggingen; Madeleine. Hon är silversmed och jag har köpt lite ringar av henne.
IMG_7390
Hon hade med sig en present till mig. ”Hade du en sån här när du var liten?” Näpp, det hade jag inte. Växte upp med en ensamstående mamma som hade fullt sjå med att försöka få ihop till mat på bordet, så sånt här såg jag aldrig röken av. Jag skrattade. Femtio plus och äntligen få en spelask!
IMG_7394
Skrattet fastnade dock i halsen när jag öppnade och såg vad som låg i. 
IMG_7403
Två nya ringar! …. och ett armband.
IMG_7425
IMG_7419
Armbandet var en annans kund från början, men för stort, så Madeleine skulle göra ett nytt till henne … och frågade om jag ville ha det här. Ehh, har hundar fyra ben? Har du Facebook/Instagram så hittar du hennes fina smycken där. IMG_7396Madeleine hängde hos mig och Linda … som är en av mina arbetskamrater, stora delar av dagen. IMG_7389Sen kom de här dårarna; Maria och Eva. Två kompisar sedan flera år. Eva är en av de duktigaste inredare vi har i Sverige och så SJUKT begåvad när det kommer till att skapa allt från tavlor till målning av antika möbler.

 

Det kom bloggläsare förbi hela dagen men jag missade att fotografera flera stycken. Tycker egentligen att det är grönjefligt tråkigt att stå på mässa så era besök är det som förgyller dagarna.

IMG_7429

Kvällen avslutades på en ny restaurang här i finhooden, Texas Longhorn. De andra åkte hem men jag, maken och Linda var superhungriga.

IMG_7430 (1)
IMG_7440
Jag beställde in hemmagjorda nachos med guacamole och nån annan sås-vad-det-nu-var och en korg med sötpotatispommes. Jag ÄLSKAR potatis och skulle inte kunna leva utan det.

 

Bad maken ta ett bra kort på mig och Linda. Ehh, jag bad om ett BRA …

IMG_7439
IMG_7436
IMG_7435
IMG_7434
IMG_7433
IMG_7432
IMG_7431
IMG_7438
HERREGUD, hur svårt kan det vara? Han skyllde dock på motiven.

 

Idag dag 2 av mässan. Tar med mig min Lumix-kamera och går runt och fotograferar lite sedan så får ni se vad som kommer finnas i butikerna i höst.

 

Idag kommer för övrigt Hege af Norway. Min sängkammarkompis från Nicaragua/Synoptik/Optiker Utan Gränser. Hon, Silver-Madeleine och jag ska äta middag i kväll.

 

Först ska jag bara avverka 8 timmars mässande!

LOADING..