Slit och släp men idag öppnar vi Formex

IMG_7335

Igår kom finaste kompisen Malin inslajdande med sina snygg-kuddar, piffade lite och var klar på en kvart. 

IMG_7341
IMG_7345
Rygg i rygg med mig står Galna Maria med Reunion Home. Har knappt hunnit prata med henne men det lär jag hinna med under dessa dagar.
IMG_7343
Och i andra änden av Marias monter står bästa Pons-Carmen, som hade lite byggassistans av maken Erik. 
IMG_7344
Eh, snacka om att livmodern gör en saltomortal när man ser dom här yttepytte-ponsen!

IMG_1198

Tack vare bästa ”K” har jag den snyggaste montern ever! SOM hon har slitit.

IMG_7333
Mitt enda bidrag är idén med kålhuvuden…
IMG_7349
IMG_1199
IMG_7354
Det ska bli skönt att sitta här i fyra dagar och jobba!

 

Klockan 9 öppnar vi. 988 utställare. Kom och köp konserverad gröt!

  1. Ops. Uhm, är jag värsta partypoopern om jag ( och min tydligen ovanligt snuskiga fantasi) föreslår att du vrider på några av rödkålshuvudena? Alltså, så att alla har den släta sidan synlig? Nu blir dom liksom lite ekivoka…

    1. Hahaha! Det hade jag inte tänkt på innan men nu när du uppmärksammade det så är det plötsligt det enda jag ser. ”Huvudet” i brun sjal i översta lådan går bara inte att titta på längre utan att bryta ihop, Mona är kanske på väg tillbaka till erotikbranschen. 😉
      Charlotta

  2. Superfin monter, men tror dina läsare behöver putsa sina glasögon
    Här kommer ett middagstips, kan iofs vara lite för mycket grönsaker, men gott är det.

    Torsk, typ rygg
    Färdiglagad pesto, 1 burk
    Blomkål, 800g – 1 kg
    Broccolisparris ( de där långa, finns på ICA )
    Potatis, om man nu inte gillar blomkål.

    Sätt ugnen på 200g
    Smörj en ugnsfast form, lägg i torskbitarna, bred ett lager med pesto på varje bit.
    In i ugnen när den är varm, 15-20 min, beror på hur stora bitarna är.

    Koka upp ca 1 – 1/2 L vatten, salta lite.
    Rensa blomkålen, skär den i grova bitar .
    låt den koka tills den blir mjuk.
    Häll av och passera den till mos, krydda och kör i lite smör.
    Vill man ha broccoli till så kokas dessa på 3-5 min, beror på hur mjuka man vill ha de.

    Tar typ knappt 30 min i tillagningstid.
    Hade jag jobbat den här veckan så hade era middagar varit färdiga på 5 min

    ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..