Alltså, v a d är oddsen för det här?!

IMG_3691
Minns ni i somras när jag var nere på Österlen och bland annat hälsade på Malin som äger Karossgården? Hon har en 500 kvm stor butik med gamla möbler och en miljard andra prylar. Jag blev ju tokkär i den här hammockgungan. Kunde inte släppa den så jag gjorde en beställning. Malin berättade att de då och då körde upp möbler till kunder i Stockholm.

IMG_7364

Igår kom hon, sambon och syrran Anna (Anna är den som från början är min bloggläsare) upp till Stockholm för att gå på Formex. Med sig hade dom min hammock, som jag tokglömt. OJ så glad jag blev. Den är nedmonterad och kommer så förbli till nästa vår. Fifan som jag längtar.

 

Jag hoppar in i bilen, säger att ”vi ses i morgon!” och drar hem.

IMG_3610

En dryg timme senare får jag det här fotot av Wilmer-Malin. Alltså ”min” Malin som äger kafét jag hänger på 4 dagar i veckan.

 

Jag hinner tänka: ”men vafan, hur kan ett kort på tjejerna från Österlen hamna hos mig via Wilmer-Malin?! Nu har det blivit kortslutning hos Tele2” Tittar lite noggrannare på den tredje personen. Det är Jessika. En gammal kompis till Wilmer-Malin som jag också känner.

 

Jag fattar i n g e n t i n g. Hur kan hon känna mina Österlen-brudar?!

 

Det visar sig att Jessika beställt en möbel via Blocket. Hon ringde Wilmer-Malin och frågade om hon ville hänga på in till stan och hämta upp möbeln. När de står där säger Anna att hon känner igen Wilmer-Malin och frågar vad hon jobbar med. Till slut kommer det fram att Anna känner igen Wilmer-Malin från min blogg.

 

Vi är 9 miljoner människor i Sverige, HUR stor är chansen att en sån här sak händer? Och att jag varit där 20 minuter innan och hämtat egna grejer.

 

Ska fan köpa en lott idag.

LOADING..