Why always me?

IMG_7358 (1)
Det här med att begära ett akut möte med två av talibanens nya lärare i högstadiet för att efter mötet konstatera att man suttit med en jefla snorkråka dinglandes i näsan.

 

Väry bra intryck.

 1. Skulle tagit fram en näsduk och diskret pekat på näsan.Skulle liksom inte kunna låta bli då jag själv inte skulle vilja gå omkring med en snorkråka utan att någon sa nåt.
  Men det där är svårt tycker jag, då vissa blir förnärmad när man påpekar saker. Som att det sitter fast toapapper under skon, eller att någon råkat fastna med kjolen i trosorna efter toabesök, eller att gylfen är öppen och det sticker ut en bit av skjortan där, eller att något fastnat mellan tänderna.
  Hoppas på att många kommenterar ditt inlägg då det skulle vara intressant att höra hur man funderar runt det här 🙂

 2. Men vad är det för människor som inte upplyser en om att man har en synlig booger
  Nasty people
  Ljusen kom idag, men varför lämnar idioterna inte på mitt närmaste ställe
  Ja ja lite motion har ingen dött av, men blir svårt att bära när man bara har en arm

 3. Jag såg en gång nån som hade på sej nya byxor. Hur visste jag det. Prislappen satt kvar. Jo jag gick fram till honom och berättade att han hade prislappen kvar. På jobbet har det ju hänt att jag fått höra att tröjan har avigsidan utåt. Vad gäller kråkor i näsan vet jag inte riktigt hur jag skulle göra, eftersom jag själv känner på direkten om jag har nåt som inte borde vara där. Men jag tror att jag åtminstone har påpekat för käre maken nån gång att han behöver göra nåt åt sin näsa.!

 4. Jag var in till banken häromdagen, vi har en ny, väldigt snygg bankman, (go fuck internetbanken liksom, hihi här ska kontoret besökas :-))
  Men, han hade en svart grej mellan tänderna. Jag sa: här sitter du och ler och är så snygg, men du har nåt mellan tänderna! Han blev jätteglad att jag sa till, hans kollega satt där och såg besvärad ut, undrar om hon inte vågade säga nåt? Jag kände mig nöjd i alla fall.
  Ha det så kul på mässan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..