Passa på nu

Reklam för mina egna prylar

Nu på mässan kommer jag sälja kläder till butiker. Jag har ju bestämt mig för att när jag säljer till er så ska det vara bra priser. Maken och jag har tjafsat sa*an om det här eftersom han är mer businessman än vad jag är. Visst, det är jättebra om man tjänar bra på det man säljer, men jag tror mer på GeKås-stuket: sälja billigare …. till fler.

IMG_6563

Så, passa på nu innan mässan startar på onsdag för efter den kommer det inte att finnas jättemycket kvar. 

IMG_6296

Apsnygg men jobbigt om man har för stora boppar … som jag har, då blir den svår att stänga.

img_6286.jpg

Det mesta finns i flera färger. Ovan är världens mjukaste poncho, med paljetter i ärmarna. 

IMG_6223

Den här gröna är SVINSNYGG på, men jag får inte till bilderna ordentligt. Volangen är bara framtill, baksidan är stickad. Det är också den här jag har på mig på den översta bilden, fast där i mörkt blått.

 

IMG_6553 (1)
IMG_5524
Pärlkoftorna är to die for. Ni som inte har fått era, ni har dom senast onsdag. De har gått från kontoret. 
IMG_5525
IMG_5526
IMG_5529

IMG_7186

Och så har vi Carita-ponchon. Ovan i beige. Vi fick ju shitloads av just beige, men bara några få svarta. Leverantören har varit skitstrulig och jag har fått skämmas inför er men nu ligger om på flyg hem till Sverige och de skickas ut till er denna vecka. De svarta alltså. Den beiga har vi i lager och den är SÅ snygg! Jag har alltid varit en tvärsvart människa men f*n vad det är roligt att bryta mönstret och köra annat. Denna får jag många komplimanger för.

Alla beställningar som kommer in från och med idag, kan inte gå förrän om en vecka. Kontoret är stängt för nya leverans pga att vi har mässa nu i veckan.

HÄR hittar du alla godsaker!

LOADING..