Det här med medium

Igår tog Wilmer Kaffebar-Malin mig med till en kompis hon har pratat om länge och som hon har velat att jag ska träffa. Christina Rosenberg.

 

Christina har ett väldigt intressant yrke. Hon är rådgivare och jobbar med personlig utveckling och det är ju bra. Men, hon jobbar även som medium.

IMG_7254

Man kan tycka att det är humbug och hittepå, om man vill, men jag är en sån som är öppen för allt. Provar och avgör efteråt vad jag tycker om saker och ting. Maken tror inte en sekund på sånt utan menar att det är en självuppfyllande profetia. Jag är av en helt annan åsikt.

 

Vi åkte ut till Christinas landställe utanför Stockholm och satte oss på hennes brygga. Hon visste inte ett skit om mig mer än mitt förnamn. Inte mitt mobilnummer, inte var jag bodde, om jag var gift, hade barn. Nada. Kan säga att jag åkte därifrån några timmar senare och var märkbart berörd. Eftersom nästan allt i mitt liv kretsar kring jobbet då jag även jobbar ihop med min man, så var hennes första mening: ”Jag känner att den här readingen kommer handla om dig och ditt jobb.” Sen blev det åka av. Hon berättade om saker som varit och vad som komma skall. Hon berättade saker om maken som hon omöjligt kunde veta och hon berättade om framtid. Vad hon, och inga andra vet, är att jag på fredag ska på castinggrej för något och det ska bli väry intressant att se om något av det hon pratade om har med det att göra.

 

Hur som. Jag kan inte dra detaljer av vårt samtal men jag kommer helt klart bekräfta saker och ting löpande här inne. Som tur var spelade jag in en stor del av det hela eftersom jag visste att jag skulle få svårt att minnas detaljer.

IMG_7253
Vi lämnade solnedgången (med den jättekonstiga vertikala regnbågen) vid bryggan och flyttade in i hennes hus där vi pratade gemensam framtid och idéer. 
IMG_7259
Jag skulle vilja ha med henne en helg på någon trevlig herrgård tillsammans med ett gäng av er. 
IMG_7266

Vad tycker ni om medium? Om en människa berättar något för er som ni aldrig har sagt till en levande människa; är inte det hyfsat märkligt?

 

Vill ni veta mer om Christina, som alltså håller på med andra intressanta saker också, så hittar ni henne HÄR! (Hon tar för övrigt 800 kr för en session…jag vet att en del av er kommer fråga nämligen..)

 1. Man ska hålla sig ifrån allt detta, har själv varit inne i new age och prövat på en hel del. Utan att gå in på detaljer VET jag att det har sitt pris att gå till medium. Man ska inte se in i framtiden , jag vet att mycket stämmer en del är lögn . Andevärlden består av både ont och gott och du vet inte vad informationen kommer ifrån. Dyr erfarenhet som jag vill dela med mig av.

  1. Fast, jag har supersvårt att hålla mig borta just eftersom det kommer fram saker som hon OMÖJLIGT kan veta. Det finns ju bra och mindre bra medium men Christina har ett grymt renommé. Hon skulle aldrig ta betalt om den hon läser för inte är nöjd och hon tycker fruktansvärt illa om kända/okända medium som gjort sig en business av att utnyttja människor.

 2. Jag tror verkligen inte på det. Jag har en kompis som är ett medium och jag har träffat flera medium som varit bra och sagt träffade saker. Men nä inte skulle jag betala för det. Finns ingen anledning för mej. Men var och en får göra som en själv vill och man får tro på vad man vill. Endel tror på gud endel inte.
  Jag är mer intresserad av vad vetenskapen säger.

 3. Det finns bra och det finns dåliga medium precis som det finns bra och dåliga läkare, revisorer, frisörer. Ett mediums uppgift är att bevisa att andevärlden finns med tydliga och vattentäta bevis. Ett bra medium gör det med kärlek och berättar inga hemskheter som kommer i framtiden. Dessutom får man aldrig glömma att var och en har ett eget val. Man kan få guidning om man ber om det men valet vilken väg man väljer är upp till en själv. Dessutom är medium helt vanliga människor som har fått en gåva att kunna kommunicera med andevärlden. Det betyder inte att medium enbart flummar runt i detta utan kan ha vilka andra jobb och intressen som helst. Jag arbetar med tekniska saker och är ytterst vetenskaplig på mitt dagliga jobb samtidigt som jag är medium på fritiden. Funkar alldeles utmärkt tillsammans och är snarare berikande. Däremot kan jag i mitt dagliga jobb kanske inte öppet prata om medialitet för att det är för mycket skepticism kring detta och då litar man kanske inte på mitt vetenskapliga jag. Det roliga är att ju äldre jag blir desto öppnare blir jag med vad jag pysslar med.

 4. Problemet är att om du får veta något om framtiden som kan var sant eller inte så kan det ställa till stora problem. Mediumet som jag gick till berättade ochså massor om min bakgrund som hon omöjligt kunde veta . Sen fick jag veta en sak om framtiden som jag bar på länge och var helt övertygad om var sant. Vilket jag senare fått veta att det inte var sant och det kostade mig mycket lidande och krossade relationer. Jag kan inte riktigt berätta mer , men bara för att hon är seriös så kan hon bli budbärare och ge fel budskap. Förstår om det är svårt att ta till sig , jag har själv varit jätteintresserad men jag är fullständigt övertygad om att man ska undvika detta.

  1. Bitta, vad synd att du haft en tråkig erfarenhet och jag är ledsen att det ställt till det för dig i livet. Det gör dock inte andevärlden, medialitet eller spiritualitet varken dåligt, farligt eller ondsint, utan det belyser bara vikten av att vara klar över vad det egentligen är som händer under en reading och hur man ska tolka det. De besked du får om framtiden är aldrig en absolut sanning utan så som det ser ut just nu, i det läge där du befinner dig. Du kan under vägs fatta beslut och göra förändringar som gör att det som du fått berättat för dig inte längre stämmer, inget är skrivet i sten, du har alltid nöjlighet att påverka. Medial rådgivning ska inte användas som ett facit utan som ett stöd och en inspiration. Dessutom ska man ha i åtanke att personen som kanaliserar budskapet har egna referensramar som budskapet kan färgas av. Ett erfaret och skickligt medium har oftast kontroll på detta och vad som tillhör vem, men alla kan göra misstag och tolka ett budskap fel. Man ska ALDRIG fatta viktiga beslut enbart baserat på vad andevärlden säger, och inte heller låta budskap därifrån styra livet. Livet ska levas här och din viktigaste vägvisare ska alltid vara din egen intuition, men den spirituella världen kan vara en stor källa till kraft, stöd, förståelse, kärlek och inspiration om den används på rätt sätt. För egen del ser jag andlighet och regelbunden kontakt med skickliga medium som själsig grädde på mitt livsmos, något som jag skulle inte vilja vara utan. 🙂
   Charlotta

   1. Amen to that! Har bara positiva upplevelser från mina besök hos medium. Har varit till mycket stor hjälp och stöd i mitt liv!

 5. Den vertikala regnbågen är inte en regnbåge utan en del av en solhalo. Ibland blir det en halo effekt runt solen, som en stor ring. Och ibland blir det inte hela utan man ser bara en liten del, som på din bild.

 6. Jag skulle jättegärna prova. Tror att en del helt enkelt handlar om att de är bra på att lösa av människor och anpassa sig efter det och att en del är tolkningar från egen sida och skulle passa in på många. Är det en timme för 800 kr?

 7. Spännande! Jag går hos ett Medium ca 2 ggr per år och spår mig, får healing och gör lite andra saker som jag inte vill outa här. Då kommer du tro att jag är knäpp typ…
  Har varit på seanser många gånger, vilket är helt fantastiskt. Tycker jag. Min åsikt är att detta är så spännande och intressant att jag även gått kurser i olika saker hos en vän som är medium. ( nej, hon lurar mig ej på pengar, går kurserna typ gratis)
  Så kör på, andra sidan är ju superspännande! Kram

 8. Jag tycker det låter intressant med medium. Hittade min anteckningar från ett möte med ett medium för ca 20 år sedan, de stora dragen om hur livet skulle bli stämmer! Bra med tips i Stockholmstrakten, jag vill gärna träffa ett medium igen.

 9. Grejen är väl den att människor inte är särskilt unika när det kommer till känslor. Även om man inte har sagt något så andra människor inte vet något särskilt man tänkt så visar det sig att större delen av oss har gjort det. Det kalllas arketyper och är en psykologisk term myntat av Jung. Det är alltså inget humbug utan en människa som lärt sig detta och kan berätta det för andra människor och de uppfattar det som fantastiskt unikt. Människan är inte unik i sitt känsloliv, vi vill gärna tro det, men nej, vi är sammanbundna.

 10. Fast det är väl rätt sannolikt att hon känner till din blogg om hon är nära vän med din vän? Eller bara oavsett det så är hon ju i din målgrupp. Lite naivt att tro att hon inte kan veta något när vilken främling som helst skulle kunna göra en kvalificerad gissning om din framtid mot bakgrund av din blogg.

 11. Jag har träffat Christina flera gånger. Första gången bokade jag tid för en Reading hemma hos Christina tillsammans med en väninna till mig. Upplevelsen var stark och känslosam min nyfikenhet och mitt stora intresse för universum och andevärlden vaknade nu till liv igen. Jag och min vännina frågade Christina om hon skulle kunna tänka sig att anordna en meditationskurs vilket var början på våran andliga resa. En fantastisk upplevelse tillsammans med andra underbara människor en andlig resa. Chistina har lärt mig väldigt mycket om just mig själv genom att titta och lyssna innåt och tro på sig själv. Hon har även lärt mig hur jag kan öppna upp och stänga igen. Kan starkt rekommendera att boka tid hos henne.

 12. Jag tror och tycker att de flesta medium verkar vara humbug.
  MEN jag har för många år sedan varit i kontak med ett medium som inte visste ett smack om mig, som sa saker om min och min mammas relation som stämde / stämmer på pricken. Till och med i detalj.
  Tror att det finns saker som vi inte ser och som vi inte kan förklara. Kalla det spöken, andar, Gud eller vad ni själva vill.

 13. Vår hund var orsaken till att vi träffade Christina för första gången. Det var många år sedan.
  Vi är så tacksamma över att vi fått lära känna Christina.
  Hela vår familj inkl. de fyrbenta har fått hjälp och stöttats många gånger. På ett tryggt, skickligt och naturligt sätt.
  Christina är en fantastisk människa!

 14. Älskar allt sånt som har med detta att göra. Man väljer ju sedan att göra vad man vill med budskapen.
  En superbra idé att dra ihop ett gäng en helg med god mat, härlig miljö och kontakt med ande världen!

 15. Detta är något helt naturligt för mig att det finns så mycket mer än det vi kan se. Har varit på seanser ett flertal gånger och det är verkligen omvälvande och även spännande. Efter att jag miste min son i suicid har det blivit än mer viktigt för mig, för det ger mig hopp och styrka. Samt hjälper mig i mitt sorgearbete. Så om det blir en helg med Christina inte så långt ifrån där jag bor, skulle jag gärna vilja hänga på!

  Varma kramar från en mamma som saknar sin son oändligt

 16. Jag bokade in mig hos Christina efter rekomendationer för några månader sedan på ett första möte, hon visse ingenting om mig mer än ”väder & vind” och jag visste inte riktigt vad detta skulle ge mer än att jag var nyfiken. Givetvis hade jag hoppas på att få ett tecken från min älskade far som nyligen gott bort i cancer.
  Denna sittning gav mig mer än vad jag vågat hoppas på. Christina berättade saker som hon omöjligt kunnat fått fram på annat vis även om jag hade skickat info om mig innan vilket jag givetvis inte hade gjort. Hon beskrev både personer vissa med namn och platser som fick mig att häpna, DET VAR KLOCKRENT!
  Jag kan i det varmaste rekomendera ett möte med henne, jag lovar att ni inte blir besvikna.
  Viktoria

  Viktoria

 17. Åh .. jag följer med på herrgårds träff !! Jätteintressant- jag både tror och inte .. tar de bästa bitarna och följer det som känns bra !! Har oxå fått saker berättat för mig som ingen kan veta -intressant!!!

 18. Vi har en jättebra schaman som spår i kokablad, min sambo lät honom spå honom och det var väldigt träffande.
  Han spådde sig typ en månad innan vi blev ihop, då vi bara var vänner och jobbade tillsammans. Han frågade schamanen om sin framtid, då han precis bestämt sig för att flytta till huvudstaden där hans dåvarande flickvän bodde och schamanen sa att (utan att veta detta) ”Du kommer att träffa någon snart, det är någon som är väldigt nära” och min sambo skrattade åt honom och sa ”nej, min flickvän bor långt bort och jag ska flytta dit” och schamanen sa bara ”nej, du kommer inte att flytta för din kärlek finns nära dig men du har inte insett det än men snart kommer du att inse att den var här hela tiden.” sen sa han en massa om sambons hälso- och familjeproblem som han omöjligt kunde veta. Samma schaman sa till mig när jag rådfrågade honom om ett bilköp ”Du kommer att få den, men det kommer att ta tid och det kommer att kosta dig mycket”, vi köpte den en vecka senare och jag tänkte att det ju inte var lång tid.. sen separerade jag och exet och han tog bilen och skrev över den på sin nya tjej, nu när skilsmässan är i slutfasen verkar det som om han kan bli skyldig mig allt han äger och har, så kanske hade schamanen rätt där också?

 19. För mig är det helt naturligt att andevärlden finns och att en del människor kan kommunicera med den. Jag är själv inte medial på det sättet, men vet ändå att det finns mer än det vi ”vanliga” kan se och märka av. Jag är också helt säker på att Gud finns, även om jag inte går i kyrkan eller läser Bibeln. För mig är det självklart att änglar finns och jag ber, varje dag, om hjälp med både stort och smått. Jag har varit hos medier en handfull gånger i mitt liv och det har varit till stor nytta för mig. Man måste dock tänka igenom, innan, vad man vill ha svar på och komma ihåg att det, trots allt, bara är vägledning och råd man får. Som någon skrev i ett tidigare svar, kan allt ändras beroende av de val vi gör. Vi har alltid våran fria vilja att göra precis vad vi vill. Den kan varken Gud (som gav den till oss från början), Jesus eller änglarna ”kliva över”.
  Självklart finns det många oseriösa medier, men jag har pratat med kompisar och hamnat hos dem som kan det här på riktigt. Hos flera har jag fått namn och händelser beskrivna som de omöjligt har kunnat veta något om. Mycket spännande område!

 20. Vet inte vad jag ska tro. Samtidigt som jag är nyfiken är jag extremt skeptisk och tycker det är lite obehagligt. Men det vore som sagt spännande eller…

 21. Kul att du varit hos Christina! Jag gick till henne för några år sedan under en tuff period i mitt liv. Christina är fantastisk! Både som medium och med personlig utveckling. Kan varmt rekommendera henne! Kram från Carina

 22. Tanken att gå till ett medium har slagit mig några gånger, men jag har aldrig vågat ta det steget. Å ena sidan är jag väldigt nyfiken på vad jag skulle få höra men samtidigt skrämmer det mig..

 23. Jag kan, av hela mitt hjärta, varmt rekommendera Christina till alla! Jag har gått i personlig utveckling hos henne i många år för många år sedan och det är det absolut mina mest välinvesterade pengar! Hon har hjälpt mig att hjälpa mig själv med saker jag inte ens visste att jag gjorde mot mig själv.
  Hon lyckades ge mig en så tydlig bild över mig själv och hjälpa mig framåt utan att ens känns mig. All kärlek till denna kvinna!

 24. Jag har varit hos en hel del medium och personliga coacher genom åren, alla är unika och jobbar på sitt sätt, vilket är jättespännande att få erfara. Varje gång har varit superintressant och extremt utvecklande, inte alls läskigt som många tror utan oerhört vackert och kärleksfullt. Vill man inte höra om just framtiden är det bara att säga det.
  Christina Rosenberg har hjälpt väldigt många personer på olika sätt med hjälp av hennes kunskaper och genom att bara vara den hon är. Hennes raka sätt att se sina klienter och att på pricken ta upp just det ämne som är aktuellt för den där och då kan spara många timmar hos andra slags terapeuter och eller läkare (inget dumt om dem naturligtvis, alla behövs i samhället för olika ändamål). Själv har jag fått en enorm skjuts i livet de gånger jag träffat Christina, det som hänt inom mig är magiskt och jag har varje gång tagit sjumilakliv i min egen utveckling efteråt, jag rekommenderar henne varmt. Verkligen.

 25. Jag skulle älska att vara med på en sån helg!! Har aldrig träffat ett medium men alltid innerst inne velat. Och skulle behöva lite hjälp med mig själv.
  Och förutom det, en helg med dig och läsare kan ju inte bli annat än toppen!

 26. Alltså..Jag måste bara berätta! Jag var hos Christina i tisdags. Bokade efter att jag läst om henne här! Det var mitt första besök hos ett medium. Visste inte riktigt vad jag skulle tro, väldigt mycket om det hon berättade om mig som person stämde på pricken. Christina beskrev t.o.m. mitt rum på jobbet.. Men en sak var lite konstig..det var en lång, smal äldre man med glasögon som var med under konsultationen, jag var inte säker på vem det kunde vara. Han brukade pyssla med små saker, vid matsalsbordet, och han tyckte mycket om att läsa och var intresserad av skepp visade han Christina..Sen sa han namnet Brita (med ett t) Han hade väldigt mycket att säga till mig, om saker som bara jag vet att jag brukar fundera över.. Tänkte då att det kunde kanske vara min gammelmorfar..Men han var kort och lite rundare byggd, dessutom var han hästskötare, och den här mannen var inte ”grovarbetare”. Ringde till min mormor, och hon tyckte inte heller att det stämde in på gammelmorfar…Frågade Christina om det kunde vara någon som jag aldrig träffat? Och det kunde det vara.. Tänkte mer, och då gick det upp för mig att det måste vara min mans morfar! Allt stämde, hans fru hette Brita, han var lång och smal med glasögon. Jag smsade svärmor, frågade bara om hennes far tyckte om att läsa, gillade skepp och om han brukde pyssla vid matsalsbordet? Hon svarade till min stora häpnad att han gillade att läsa böcker, byggde modellskepp vid matsalsbordet och gillade det marina!!!! Känns så himla häftigt! Det var han! Och han bryr sig om mig, fick så mycket stöd, tips och beröm av honom, genom Christina. Helt otroligt! Om jag var lite ”skeptiskt” lagd innan, så har jag nu verkligen fått mina bevis, känns bra!!

   1. Ska i framtiden alltid lita på dig;) Hon är grymt duktig, och mycket trevlig! Kommer gå till henne igen. Följer med om ni ordnar något tillsammans också!

 27. Jag var också hos Christina i tisdags efter att ha läst om henne här. Ville bara säga tack till dig Mona att du skrev om henne för mitt möte var bland det häftigaste jag gjort. Helt galet vad Christina snappade upp saker om mig, mitt jobb, min man… Jag fick verkligen massor att reflektera över. Kommer helt klart gå tillbaka igenom ett tag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..