När man får bajspanik

IMG_4205 (1)
Härom veckan åkte jag ut till Lidingö för att fixa mina ögonfransar. Jag skulle ha gjort en så kallad påfyllnad för länge sen men har strulat med tiderna. Bokat, avbokat, bokat, avbokat, så när jag nu kom dit hade jag inte en jädra frans kvar.
IMG_4198 (1)
Borde ha fått betala fullpris men Linda, som äger ChicClinic, var så himla bussig och lät mig bara betala för påfyllnad.

 

Hur som. Jag sitter där i väntsoffan. Brukar sköta mina luncher ganska bra, men just den dagen hade varit lite stressig och jag hann inte äta vanlig lunch. Sladdade förbi McDonalds och köpte en cheeseburgare som jag tryckte i mig på vägen till Linda.

 

Not so good. Jag är ju Gastric Bypass-opererad och är därför extra känslig mot fett. Cheeseburgare från McDonalds är fet mat. Jag måste därför haft en akut minnesförlust när jag beställde. Gillar inte ens McDonalds. Skitäckligt.

 

Linda är sen med sin kund. En molande värk i magen uppstår plötsligt. Typ helvetesjeflarjagmåsteBAJSATYPNU-värk.

IMG_4166
Jag noterar att toalettdörren är öppen. Linda är i rummet till vänster i bild. Bakom glasdörren där. Halvväggen till höger, med den roliga tapeten, döljer en salongsäng, där någon annan just då får fransar av Lindas kollega. 
IMG_4168

Magen skriker. Jag får panik. På riktigt. Men aldrig i helvitti att jag går in på toaletten och bajsar när två personer befinner sig 3 meter från toalettringen. Typ. Och för en gång skull hade jag inte med mig världens bästa bajssprej så jag kunde ju inte ens dölja stanken. 

 

Jag messar maken.

Skärmavbild 2016-07-13 kl. 15.14.53

Det där med ”sära på skinkorna” kommer från en kompis som för flera år sen påstod att en fis inte låter om man samtidigt särar på skinkorna.

 

Till slut går det inte längre. Jag har att välja på att bajsa ned soffan eller stå ut med att några kan höra mig bajsa. 

IMG_4171

Två kilo lättare och utan magknip lägger jag mig tillrätta inne hos Linda.

IMG_4188
IMG_4183
Värsta pillergörat. Jag har valt volymfransar vilket betyder att Linda sätter flera fransar på en.
IMG_4193
IMG_4200
Men, hon har gjort det här ett tag nu så efter en timme var jag färdig, supernöjd.

 

Och utan att ha bajsat ned en soffa.

  1. Alltså ALLA människor bajsar, ibland med ljudeffekter och ibland inte. Jag har haft svårt att ens kissa förut om det var ljud utanför toaletten och det tog mig typ ett år innan jag kunde bajsa på min fd arbetsplats men numera är det inget problem. Är ju också opad och bajseriet förändras en hel del efter open. Dock händer det att jag utfärdar ett varningens ord till någon som tagit sikte på den toalett jag just lämnat 🙂

  2. Det värsta stället att få akut skitnödighet på är om du åker tåg! Finns ju minimalt med vatten i toan så bajsspayen funkar inte där. Speciellt jobbigt när det känns som man kommer att göra på sig inom två mikrosekunder! Bara att rusa in och sedan spola 5000 gånger!

    1. Tågtoaletternas dörrar har dessutom en tendens att öppna sig av sig själva (eller om det bara är jag, en bekant och en för mig total främling som har taskig stängningsteknik och därmed drabbats av detta?). Jag HATAR tågtoaletter, men var åtminstone snabbt fram och hjälpte främlingen stänga om sig igen. 😉 Å andra sidan är det lika vanskligt att gå på offentliga toaletter med småbarn, som plötsligt kommer på att det var tråkigt att vänta när mamma kissar, så de helt enkelt smäller upp dörren på vid gavel och traskar ut. Hej hej alla, liksom.

  3. Får man gissa att Fru Universum lade ner en bajssprej i handväskan så fort hon kom åt, för att vara redo vid nästa bajsattack 😀

  4. Min lösning är att hålla för öronen när jag bajsar. Om inte jag hör något gör väl ingen annan det heller? Totalt ologiskt, jag vet. Men det funkar för mig

  5. Kära Mona, jag vet knappt om jag ska skratta eller gråta. Du sitter fem meter från en ledig, till synes välstädad och fräsch toa, och messar maken för att fråga vad du ska göra när du är akut nödig? Säg mig, vad hade du väntat dig för revolutionerande svar från honom? Om det är ljudet du tycker är jobbigt så kan du nästa gång dra på ”She’s a lady” eller annan valfri musik på högsta volym på mobilen medan du gör jobbet, folk kommer nog förstå vad du gör där inne ändå men de hör i alla fall inte själva pruttljuden. 😉
    Charlotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..