Bra hundpensionat i Stockholmstrakten

För första gången går vi bet på att fixa hundvakt under en mässa varför jag nu behöver lite hjälp! Nästa vecka, på onsdag, startar Formex-mässan och jag måste leasa ut Nisse ons-fred. Liksom veckan efter då vi är på mässa i Norge.

P1010350

Eftersom den unge herrn har förmånen att alltid hänga med oss här på jobbet har jag aldrig ens funderat på det här med att checka in honom på nåt hotell … och har därför noll koll. Ni stockholmare som vet, please help. Och helst något som inte ligger för långt från Bromma..

 

Over änd out.

 1. Har inte hund själv men läste Camilla Thulins blogg förut och hon fullkomligt lovordade ett ställe på vägen till Arlanda. Kolla med henne!

   1. Aha jag fick för mig att du skulle mot Arlanda… Men vi har ett väldigt bra i Täby kyrkby. Changdobels Hundpensionat tror jag att det heter. Iaf ngt närmre…

 2. Menar du hotell elelr hundpensionat? Om det är hotell du menar så är Clarion överlägsna på att ackomodera gästers hundar. En hundralapp extra och hundar får tas med i alla rum

 3. Lilla plutten, han får gärna bo hos oss. Vi bor i Flysta – Spånga(nästan granne med dansskole-Malin). Vi har en supersnäll Havanaise på 3 år. Har kontoret hemma så han får sällskap på dagarna – både av mig å Charlie 🙂
  Kan offra mig å ta en Scarfo-glass på kvällarna så han får kissa i sina egna finhood!
  Mvh Jessica

 4. Hej.
  Synd att ni inte ska till Norge nästa vecka för då hade ni kunnat lämna Nisse hos mig i Kristinehamn Värmland,jag har semester då
  och inga planer för v 34 skulle varit kul med hund på prov 20 år sen jag hade egen hund,jobbat för mycket för att skaffa egen igen.Ha nu trevliga och givande mässor.Stackars dig med sån allergi, fifan.Krya…….
  Kram Annette

 5. Men kommer din dotter oxå resa bort? Hon har väl oxå hund?
  Skulle väl vara alldeles perfekt för honom å vara med henne? Dom hundarna e ju små pluttisar som inte tar så mkt tid och ork…..?

 6. Hej Mona,
  Jag vet ingenting om pensionat med tänkte att du kanske kan tipsa mig om något. Bor du någonsin på hotell i din egen stad? Jag o min man (o vår yngsta dotter) ska till Sthlm o jag letar o letar … Men vill ha tips!! Vi bor i de djupaste skogarna i Skåne (eller nja, vi bor vid krapperups slott). Vi ska till Sthlm för att lämna kött till en restaurang, från min mans charkuteri. Jag vet att du älskar salami……jag vill skicka till dig!! Hur gör jag? Har du något tips på hotell, om man vill kunna krama ur så mkt som möjligt ur vår huvudstad?
  Mvh bondfrun (på riktigt – min man kom precis hem med ett vackert djur han skjutit….)

  1. Hm, jag gör ju aldrig det men det finns givetvis massor av hotell här. Var exakt ska ni lämna köttet? Vill ni bo flott eller trevligt? Allt i den här jävla stan kostar ju, tyvärr. Och jag vill JÄTTEGÄRNA ha salami! Förresten, bor ni bredvid ett slott? Märkligt, pratade just med en kompis och sa att jag skulle vilja ha en bloggträff på ett slott/herrgård i Skåne…

   1. Vi levererar till Miss Behave på Skeppsbrokajen. GÅ DIT & ÄT! My god. Förra gången bodde vi på en båt, helt ok ställe men frukosten va fruktansvärd. Jag hittar säkert något bra. Men när jag har hittat något som ser bra ut (5 stjärnigt) till lagom pris (typ 1500kr haha) så är det alltid run utan fönster. Vi vill ju inte bo i en bunker. Får väl kanske inse att det är dyrt i storstan!
    Maila mig gärna en adress jag kan skicka lite charkprodukter till! Som du brukar säga: to die for!!

  2. Jag bodde på Clarion Sign när jag var ”hemma” i Sthlm och hälsade på. Centralt, SPA med pool på taket, bra frukostbuffe och ett helt okej pris. Rekommenderas.

  1. Åh vad tråkigt, låter helt sjukt! Har hittat en pensionär som bor nära oss som kommer ta hand om honom. Tack i alla fall och jag håller tummarna att du får ett nytt jobb fort!

 7. Changdobels T’äby Hundpensionat är jätte duktiga med hundar och har utbildad personal. Om du vill skämma bort hunden lite extra finns lyxinkvartering där hunden får möjlighet att bo i bostadshuset med personalen. De har stora hundhagar och ligger mitt i skogen. Läs mer på deras hemsida: http://changdobels.se/hundpensionat/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..