Work and play

IMG_6545
Åkte till jobbet och var på extra gott humör igår, don’t ask me why. 
IMG_6553 (1)

Det saknas jättemånga bilder på hemsidan så jag var tvungen att fixa det. Långt ifrån perfekta, måste bli bättre på det där men nu var det bråttom. Bilderna ska upp i helgen. Senast.

IMG_6569 (1)

Den här tröjan är så SJUKT snygg i verkligheten men jag får inte till den på bild. För att inte tala om att den svarta och mörkblå är omöjliga att fota! (Volangen är bara på framsidan.)

IMG_6589
Efter att ha fotat och babian-packat ordrar åkte jag in till Malin på Wilmer Kaffebar för en megasen lunch. Hon har tjatat på mig att prova något annat än avokadosmörgåsen men jag har vägrat. Fram till igår. Åt deras chèvre- och rödbetssallad. My sweet Lord SÅ god den var. Det blir min nya favorit, lätt!
IMG_6590
IMG_6591
Efter lunchen åkte vi iväg på lite olika ärenden. 
IMG_6599
Bland annat till hennes pappas kontor. Jag känner Voja sedan många år tillbaka och han har ett företag som pysslar med reklamskyltar.
IMG_6603

Han är 70 år och har inte brytt sig om det där med att marknadsföra sig via en hemsida. Finns bara på typ Eniro men gör uppdrag för företag i hela Sverige. Skitduktig och superbillig. Han ska göra min text till Formex-mässan som startar om ett par veckor. 

IMG_6602
Såg för övrigt ett kort på Malin i Vojas hylla. Taget för 162 år sen, hehe!
IMG_6592
Efter att ha bestämt färg och form åkte vi bort till Syster Lycklig. Varken Tina eller Anna var där, men Anna messade mig tidigare om att min nya superfina morgonrock/badrock hade kommit. 
IMG_6593
Sen åkte vi tillbaka till Wilmer Kaffebar för en snabbfika. 
IMG_6606
IMG_6605
Går ni dit (Bergsgatan 30) så prova den här: en kaka med nåt grönt gojs i. Snorgod!
IMG_6607
Jag hade varit kissnödig i flera timmar och gick in på toaletten. I normala fall kollar jag ALLTID att det finns toapapper. Ehh, det fanns det inte. Undrade lite hur jag skulle bära mig åt eftersom mobilen låg kvar ute i caféet. (Fotade med min kamera som jag nästan alltid har hängades över axeln.) Kanske inte så rolig att sitta som Sigrid i Beppes docksamling och skrika ”FÄÄÄRDIG!”
IMG_6608
Noterade en sån däringa pappershållare vid handfatet och gudskelov hade jag babianarmar och kunde nå ett ark.

IMG_6609
Sade puss och kram till Malin och drog iväg till Östermalm där ”K” var hos en kompis och jobbade.
IMG_6610
Ville ha hennes godkännande på färgprovet på textloggan till montern.
IMG_6516
Vi tyckte lika och jag kunde åka därifrån med en sak färre på to-do-listan. 
IMG_6618
Sjuka köer inne i stan så jag passade på att svara på meddelanden. 
IMG_6612

Folk brukar fråga hur många barn jag har och ofta är jag sugen att svara ”3”. Någon som undrar varför …?

IMG_6587
Dom här gossarna tillbringar mycket tid hemma hos oss just nu. Thank you Lord för att vi snart har ett färdigrenoverat badrum.
IMG_6625
Här kommer det snart vara en dusch.
IMG_6627

… och här ska badkaret stå.

IMG_6628
Igår fick de upp lite nya väggar inför kakleriet i nästa vecka. De är för övrigt extremt bra: håller tider, städar svinbra och är kunniga som attan. 
IMG_6624
Vad säger ni om min nya badrock?! Snygg va?! Det tyckte Nisse i alla fall. (Här finns den.)

 

Jaha, poff poff så var det fredag igen. Idag har jag skrivbordstjänst hela dagen. Jag kräks. Värsta jag vet. Kommer få skavsår i plattröven. Gillar att åka omkring som en skottspole, men ligger efter med en massa tråk-jobb. I nästa vecka vankas förberedelser inför Formex-mässan och Norge-mässan.

IMG_5782

Men, innan dess ska jag till Systembolaget och köpa den där apgoda proseccon jag fick i Italien i förra veckan!

 1. Men Mona!… Hur kan du skriva Chevré ? Du som verkar så noga med att skriva rätt. Menar du att du säger SchevrEEE, med betoning på sista e:et? Du borde veta att det heter Chèvre. (Schäävr). Franska. (Säg inte att du säger ”Bruschetta” också ? Om italienska Bruschetta alltså ? Som uttalas ”Brusketta”. ) Språkpolisen.

  1. Haha, kallas fort och fel, ändrar genast! Fan, jag läser ju aldrig igenom mina inlägg, skriver rakt upp och ned och publicerar!

 2. Antar att proseccon är en beställningsvara? Enligt Systembolagets hemsida finns den i Vännäs och Växjö. Och när jag googlade runt såg jag att det fanns en massa olika flaskor. Svårt att hitta rätt. Jag som älskar bubbel!

 3. Du kan ju INTE tipsa om ett gott vin och inte skriva ut vilket märke det är…. 😉 . Sökte på systembolaget och det kom upp ungefär 25 olika sorter….OCH inte fanns det på bild heller. Så för en norrlänning med bubbelbegär – hit me fullständigt namn och priset så kanske jag kan beställa det OM det inte finns i vår lilla grönskyltsbutik 🙂
  SKitasnygg morgonrock – jag har den i turkos… 🙂
  kram från norr/Ella

 4. Investera i en extern blixt så kommer du få finare bilder. Ser ut som om det är där problemet med bilderna är. Motivet är ju himla snyggt så lite mer (läs massor) ljus så är du hemma 🙂

 5. Alltså på riktigt!!! H U R stort och H U R mycket kläder/skor och väskor har du människa!!! När hinner du använda allt? Jag har en regel, köps något nytt måste något gammalt ut! Liiiiite svårt ibland men oftast följs den, det som jag inte använt på ett år åker ut!!! Något för dig att annama
  Måste bara säga att jag ääääääälskar din blogg dock kommenterar jag sällan, men jag läser dig varje dag och skrattar gott åt dina upptåg!
  Puss och kram på dig!!

  1. Haha, tack, men jag är en hamster. Och så ger jag bort mycket. Taskig ekonomisk uppväxt så det kommer därifrån. Och den där jävla regeln försökte maken tvinga på mig men då sa jag att han kommer bli änkling om han inte lade ned det direkt! tack snälla för jättefin komplimang!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..