Paus i Bregott-fabriken

IMG_6321
Sjukt bra med en soffa på kontoret. Just saying.

 1. Håller med om det, kan nyttja min 3 av 5 dagar/v för då jobbar jag hemifrån! 😀 Mitt kontor är 0,5 m ifrån soffan i vardagsrummet = perfekt!

 2. Lyx att kunna ta en lur på jobbet när man är trött. Att ha en liten Nisse jämte sig är lycka. Jobbar hemifrån ibland och sommartid är det en lur i vår hammock med katterna som ger megaenergi. Vintertider det soffan på jobbet, utan katter, som gäller. Stannar ofta till och gläds åt att få ha det så bra. Även jag har maken till chef. Funkar kanon. Grejen är att man har jobbet omkring sig 24-7.
  Även om det är jobbigt ibland skulle jag aldrig vilja byta tillbaka till mitt ”gamla” liv som landstingsanställd.
  Det är lyx att kunna jobba undan och ta en dag på stan med bästa väninnan. Slippa kuta runt med alla andra på helgen.
  Kram på er alla från ett helvetesblåsigt västkusten

   1. Älskar också mitt västkusten. Även om det regnar på tvären ibland byter jag inte bort mitt underbara Stenungsund. Har bott här i 36 år och älskar när skog och hav möts. Båtlivet och bondlandskap i härlig blandning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..