Me and my new hobby

Reklam för mina egna produkter

 

Så där ja, då har vi shoppat lite nya kläder för min hobbyverksamhet. Jag har köpt in sånt som jag själv använder och tycker är snyggt. När man håller på med business ska man aldrig tänka på sin egen smak utan ”på vad som säljer” säger alla som kan. Det skiter jag i. Min huvudsyssla kommer aldrig att bli kläder och därför kommer jag aldrig att ha lika proffsiga bilder som de som sysslar med sånt här på heltid. Och jag kommer mest troligt göra en massa misstag. Inga mellanhänder gör dock att jag kan sälja till bra priser.

 

Kläderna kommer aldrig att vara i 100% bomull. Det kommer vara blandat med alla möjligt … liksom det är hos riktiga klädhandlare. Ni får ta det. Om ni är intresserade. Det här är jättekul och jag kommer börja smått och se vart det leder.

Allt finns HÄR!

IMG_6201 (2)

IMG_6240

  1. Har inte fått alla svar jag behöver om den ännu. När man jobbar med vissa leverantörer så kräver dom att man köper hem 500 st av en färg. Jag har försökt förklara att jag inte törs göra det utan vill beställa färre, men i så fall oftare… Hojtar till direkt på bloggen om/när jag får hem den..

 1. Mina föräldrar vill ha en smidesljuskrona över matbordet i deras nya stuga. Har du någon idé. Tänkte eventuellt köpa en av dig som present till dom.

 2. Vilken fin förevisning av kläderna. Allt ser supersnyggt och superskönt ut på dig, precis som du säger. Jag undrar hur lång du är och vilken storlek du visar? Tycker det är svårt med dubbelstorlekar. Gillar heller inte den fega tvättmärkningen, 30 gr handtvätt! Är det bara jag som vill maskintvätta allt i minst 40 gr? Svårt att få bort fettfläckar o dyl i lägre temp. Hursomhelst lycka till med försäljningen. Återkommer kanske med beställning lite senare.

  1. Tack! Jag ska helt ärligt säga att jag tvättar ALLT i 40 grader men eftersom det står typ 30 så måste jag skriva det, om utifall något händer… Jag har bara L/XL i det jag provar. Är 172 cm lång.

  1. Åh, du missade du infon om att den kommer denna vecka, förlåt! Brukar upprepa sådan info lite här och var men skrev nog det bara vid ett tillfälle! Kollade på hemsidan nu och det står att den kommer i lager den 15/8 men den kommer tidigare.

 3. Tröjorna med pärlor på diagonalen på ryggen var ju jättefina! Antingen har du skärpt till dig smakmässigt eller så har jag trillat dit i blingträsket. 😉

   1. Shit pommfritt om det är så. Är sista stadiet av blingsjukan att känna lust att ha blingskor? Bevare mig väl… 😉 Jag tycker fortfarande att Mörbylånga är great, så där har du inte omvänt mig iallafall. Och du, om man skulle råka vara i närheten, är det då ok att titta upp på ert lager och prova?

 4. Det där viruset som dök upp för några dagar sen. Har du hört nåt om det? Du sa att dom skulle undersöka det. Tycker det känns otrevligt när sånt dyker upp så skulle vilja ha reda på orsaken.

 5. Alltså, jag är bara tvungen att skriva detta, shit va snygg du är kvinna!! Åh vad jag önskar att ha en Mona i mitt liv, kan inte jag få adoptera dig som min storasyster?! 😉

 6. Svarta snygga kläder? Nu får jag nog nästan börja kolla vad du har för kul. Är gammal gothare och rockchick OCH bibliotekarie, så de där svarta tröjorna såg ju jefligt intressanta ut… *funderar*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..