Det här med att inte ha fått sina resväskor

En sådan simpel sak som att inte ha en borste/kam har oanade konsekvenser. Hur många av er har borstat håret med en flaskborste, räck upp en hand! 

IMG_6249
Det funkade förvisso men hej och hå så fort det gick att sätta sig i bilen och åka och köpa en riktig borste.
IMG_6251
Har för övrigt inte inhandlat nåt sånt på måååånga år eftersom min har funkat i måååånga år. Den chocken när kassörskan bad om 198 pickadoller. För en jefla borste!

 

Försäkringsbolaget IF kan hoppa och skita.

 1. Förbaskat irriterande att de inte fått hem ert bagage än! Jag har blivit av med resväskor ett par gånger, men de har kommit dagen efter. Även när de försnillade en väska vid ett kort byte i Toronto. Tegel verkar ju vara i klass med Heathrow när de öppnat den nya terminalen. Där trodde jag de var världsmästare i att klanta bort väskor.

  Men bara en liten undran. Det hade inte funkat med en borste från typ ICA?

 2. Antar att du flög med Air Berlin, kontakta deras customer service och kräv ersättning. Vi som jobbar i branchen har våra egna ”svarta listor” när det gäller både flygplatser och flygbolag… rent generellt kan jag säga att det är bättre att flyga med nätverksbolag mao inte lågpris eller point-to-point, då de har flera samarbetspartners, vilket gör att problem ofta kan lösas smidigare. T ex vid försenade eller inställda flighter. Alltså typ SAS, Finnair, Lufthansa, KLM, Air France mm

  1. För att vi inte får ersättning för vårt försvunna bagage. Man anser att man har saker hemma. Kläder kan jag förstå, men inte fan har jag dubbla uppsättningar eltandborstar á 2000 kr styck eller dubbla uppsättningar av ansiktskrämer och sånt…

   1. Jag kan ju tycka att det inte borde spela någon roll om man har tio garderober knökafulla av kläder – har väskorna försvunnit, så ska man få ersättning. Kläder mm däri, har ju kostat pengar oavsett vad jag har hemma..

    Eller är det ngt jag inte fattar..?

   2. Har också If och är tacksam för att dom inte ersätter tillfälligt försvunna eltandborstar för 2000 SEK st samt dyra damkrämer. I 98% av fallen kommer bagaget åter så bara att vänta lite. Du är så otålig Mona! ICA är fantastiska, förutom hårborstar har dom också tandborstar för 39 SEK så pröva! Dom funkar dom också och om du brummar lite när du borstar så är det nästan samma känsla. Ska nog gå bra det här också ska du se:-)

    1. …”om du brummar lite när du borstar”, HAHAHAHAHA! Fast du, jag håller inte med. Talibanen har köpt nya kläder, hade sina bikinisar och annat som hon skulle haft med sig till kollo i morgon. Det är ju inte okej nånstans att jag ska behöva köpa nya bikins utan att få ersättning. Sen kan jag ju iofs tycka att det är flygbolaget som ska ersätta rubbet …

 3. Jag köper mina Tangle Teezers, vilka för övrigt är bästa borsten ever, för en hundring. Antar att det är äkta guld i den där du valde.

 4. Tangle Teezers lookalike finns på Dollarstore för 20 :- 😉 Eltandborste fjuttversion på Toys r us med färgglada motiv för 39 :- 😉 Kläder o krämer har du ju i mängder även om kanske inte just ”de” du helst använder 😉

  1. Åh, Dollarstore! Tror det finns en en dryg timmes väg härifrån. Måste åka dit någon gång. Den där Toys r Us-tandborsten hoppar jag nog över, hehe, men resten har du rätt i!

 5. Har inte använt flaskbortse men däremot har jag använt en oanvänd nagelborste. Funkar faktiskt utmärkt som nödborste.
  Hade en kopia på tangle teezers borsten som jag älskade. Den har jag dock fått ge till pojken då han bestämt sig för att spara ut till långt hår.
  Hoppas att ni snart får tillbaka ert bagage.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..